Saturday, May 11, 2013

Στην Ισλανδία ο Πάνος Καμμένος

Τι θα συζητηθεί στις εργασίες του συμβουλίου αρχηγών της Συμμαχίας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών στο Ρέικιαβικ



Στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας βρίσκεται ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και συμμετέχει στις εργασίες του συμβουλίου αρχηγών της Συμμαχίας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών.
Η συγκεκριμένη ευρωπαϊκή ομάδα, στην οποία ανήκουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποτελεί την κατ' εξοχήν αντιφεντεραλιστική ευρωπαϊκή πολιτική κίνηση.
Στο συμβούλιο των αρχηγών συζητούνται θέματα που έχουν σχέση με το μέλλον της Ευρώπης, την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, τη διαμόρφωση της αντιφεντεραλιστικής στρατηγικής εν όψει των επικείμενων Ευρωεκλογών τον Μάιο του 2014, την αντίθεση της Συμμαχίας "στη μετεξέλιξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε γερμανική Ευρώπη" όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, καθώς "και την προάσπιση του έθνους-κράτους και της εθνικής ταυτότητας των ευρωπαϊκών λαών στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής συνεργασίας και τέλος θέματα ενεργειακής πολιτικής".
ΠΗΓΗ news247.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.