Friday, May 3, 2013

Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Καζάζης στον Ολυμπιακό


Την παραμονή του στον Ολυμπιακό ανακοίνωσε ο Δημήτρης Καζάζης, ο οποίος ανανέωσε τη Μεγάλη Πέμπτη τη συνεργασία του με το τμήμα βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.
Ολυμπιακός: Θέλει το τρεμπλ και του χρόνου ο Καζάζης! | onsports.gr
«Σήμερα έγινε η καθοριστική συνάντηση με τον πρόεδρο και συμφωνήσαμε για ανανέωση της συνεργασίας μας για ένα ακόμα χρόνο. Η συνεργασία μας την περίοδο 2012-13 ήταν άκρως επιτυχημένη και πολύ παραγωγική σε όλα τα επίπεδα κι αυτό αποδείχτηκε με την κατάκτηση το τρεμπλ. Δικαιώθηκε η διοίκηση για την επιλογή της αλλά κι εγώ αισθάνομαι πολύ καλά για τις αποφάσεις που πήρα πριν ένα χρόνο. Είμαι ευχαριστημένος που κλείνουμε ακόμα πιο νωρίς από πέρσι. Σε συνεργασία με τον πρόεδρο θέσαμε τους στόχους για την αγωνιστική περίοδο 2013-14.
Οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. Πρέπει να διατηρηθούν τα κεκτημένα που είναι εξαιρετικά δύσκολο. Έχω κάνει τις εισηγήσεις μου. Θα κινηθούμε γρήγορα όπως πέρσι ακόμα πιο γρήγορα. Έχουμε ξεκάθαρα πλάνα για τον σχεδιασμό της ομάδας και όπως είχα πει από τη μέρα που τελείωσε το πρωτάθλημα πρέπει να διατηρηθεί ο κορμός της ομάδας. Μετά από εμένα είχε ραντεβού και ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Μοναδική εκκρεμότητα είναι το κεφάλαιο της συμμετοχής μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι κάτι που θα συζητήσουμε μετά το Πάσχα», ήταν τα λόγια του τεχνικού των Πειραιωτών στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.