Monday, May 20, 2013

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου ενόψει της Συνόδου Κορυφής


ΤΗΝ «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

Σύσκεψη στο Μαξίμου ενόψει Συνόδου Κορυφής

Ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι, η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του υφυπουργού Οικονομικών Γιάννη Μαυραγάνη.
Σύσκεψη στο Μαξίμου ενόψει Συνόδου Κορυφής
Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών έγινε εκτενής συζήτηση ενόψει της Συνόδου Κορυφής την ερχόμενη Τετάρτη στις Βρυξέλλες, στην ατζέντα της οποίας βρίσκονται -μεταξύ άλλων- τα ενεργειακά και η φοροδιαφυγή.
Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν σειρά υπουργικών αποφάσεων για ζητήματα που απορρέουν από το πολυνομοσχέδιο ενώ θα πρέπει να προχωρήσουν και οι διαδικασίες σχετικά με τις αλλαγές στο Δημόσιο. Ο κ. Στουρνάρας, σε δήλωσή του, εξέφρασε την εκτίμηση πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα και όλα θα γίνουν στη ώρα τους.
Στη σύσκεψη συζητήθηκε και η επόμενη μέρα της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Κίνα, που όπως αναφέρεται από το μέγαρο Μαξίμου ήταν πλήρως οργανωμένο, ώστε σύντομα να υπάρχουν απτά αποτελέσματα στην προώθηση των κινεζικών επενδύσεων στην Ελλάδα και της ελληνοκινεζικής συνεργασίας. Νέα σύσκεψη θα γίνει το απόγευμα.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στο Μαξίμου, ο υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι όλες οι διαδικασίες σχετικά με τις αλλαγές στο Δημόσιο θα προχωρήσουν εντός χρονοδιαγραμμάτων.
ΠΗΓΗ ethnos.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.