Wednesday, May 8, 2013

Ο «Σερ» εγκαταλείπει την Μάντσεστερ!

"Βόμβα" στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Βρετανίας με την ανακοίνωση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον παραιτείται από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου το καλοκαίρι, καθώς εγκαταλείπει τους πάγκους. Αναμένεται να τοποθετηθεί σε διοικητική θέση στο σύλλογο. 


Μετά από 27 χρόνια στο τιμόνι των «Κόκκινων Διαβόλων» ο Σερ Άλεξ δηλώνει: «Σκέφτηκα πάρα πολύ την απόφασή μου να παραιτηθώ. Είναι η σωστή στιγμή». 

"Ήταν σημαντικό για μένα να φύγω όταν η οργάνωση θα ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και πιστεύω πως το πέτυχα» αναφέρει στην ανακοίνωσή του και συμπληρώνει: «Η ποιότητα αυτής της νικήτριας ομάδας και η ισορροπία των ηλικιών στους κόλπους της, συνάδει με τη συνεχιζόμενη επιτυχία στο υψηλότερο επίπεδο ενώ η δομή που έχει δημιουργηθεί για τους νέους θα εξασφαλίσει ότι το μακροπρόθεσμο μέλλον της ομάδας θα είναι λαμπρό». 

Ο Σερ Άλεξ δεν εγκαταλείπει την Manchester United. Μπορεί να μην είναι πλέον προπονητής της, αλλά αναλαμβάνει καθήκοντα «πρεσβευτή» της ομάδας. «Κοιτάζοντας μπροστά, είμαι ευτυχής που σας ανακοινώνω ότι αναλαμβάνω τόσο το ρόλο του διευθυντή όσο και του πρεσβευτή της ομάδας» δήλωσε λιτά. 

Πολλοί θεωρούν ότι ο Σερ Άλεξ θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επιλογή του διαδόχου του. «Πιθανοί υποψήφιοι είναι ο David Moyes, ο διευθυντής της Everton, αλλά και ο Ζοζέ Μουρίνιο που φέρεται να εγκαταλείπει τη Real αυτό το καλοκαίρι» αναφέρουν οι Financial Times.

ΠΗΓΗ

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.