Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013

Και από Πάσχα...καλοκαίρι

Εικόνες καλοκαιρινών μηνών παρουσιάζουν ήδη οι παραλίες της Κρήτης


«Καλοκαιρινό», όπως όλα δέιχνουν,  θα είναι το φετινό Πάσχα με ηλιοφάνεια, υψηλές θερμοκρασίες και καλές θάλασσες.
Ήδη και σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, πολλοί ήταν οι  Κρητικοί αλλά και οι επισκέπτες του νησιού που έσπευσαν στις παραλίες, οι οποίες κάθε άλλα παρά Απρίλη μήνα θύμιζαν, αφού "έσφυζαν" από ζωή...

Η πρόβλεψη για τις επόμενες ημέρες

Μιλώντας στο ΑΠΕ ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, Αντώνης Λάλος, τόνισε πως οι αίθριες καιρικές συνθήκες θα επιτρέψουν στους κατοίκους σε όλα τα μέρη της Ελλάδας να απολαύσουν τις παραδόσεις αυτών των ημερών χωρίς κανένα πρόβλημα. Όσοι, πάλι, θα ταξιδέψουν, ο καιρός θα είναι σύμμαχός τους. Οι θάλασσες θα είναι καλοτάξιδες και στο Αιγαίο και στο Ιόνιο, ενώ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα καθώς και την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα σε υψηλά επίπεδα, δηλαδή στους 28 και 30 βαθμούς Κελσίου.
Ιδιαίτερα για την Κυριακή του Πάσχα, ο ουρανός θα συννεφιάσει μόνο σε ορεινές περιοχές στη βορειοδυτική Ελλάδα, στην οροσειρά της Πίνδου και τη δυτική Μακεδονία,όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών και αφού όμως, έχει ολοκληρωθεί το ψήσιμο του αρνιού.
Αναφερόμενος στο εάν η καλοκαιρία είναι συνηθισμένη αυτή την περίοδο ο κ. Λάλος σημείωσε ότι η θερμοκρασία είναι υψηλότερη κατά 4 με 5 βαθμούς από το μέσο όρο για την εποχή, όπου η θερμοκρασία συνήθως κυμαίνεται στους 25 βαθμούς Κελσίου.
«Είναι όμως, ήδη Μάιος, θα μπορούσε να είναι έτσι κι αλλιώς μια πολύ καλή πασχαλινή περίοδος. Και σταθήκαμε τυχεροί με τις καιρικές συνθήκες» σημείωσε.

Με πληροφορίες απο ΑΜΠΕ, axortagos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.