Tuesday, May 21, 2013

Στην Κύπρο σήμερα η τρόικα για μια πρώτη αξιολόγηση εφαρμογής των μέτρων του μνημονίου

Η τεχνοκρατική ομάδα αναμένεται να έχει συναντήσεις με εκπροσώπους των τραπεζών, της Κεντρικής Τράπεζας, του υπουργείου Οικονομικών και επιχειρηματικών ομάδων όπως του ΚΕΒΕ

Picture 0 for Στην Κύπρο σήμερα η τρόικα
Ομάδα τεχνοκρατών της τρόικας φτάνει σήμερα στη Λευκωσία, για μια πρώτη αξιολόγηση εφαρμογής των μέτρων του μνημονίου, που θα αρχίσει από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», η ενδιάμεση αποστολή των δανειστών που θα βρίσκεται στην Κύπρο για τρεις ημέρες, έχει ως στόχο να παρέχει οποιαδήποτε τεχνοκρατική βοήθεια τόσο στο δημοσιονομικό κομμάτι όσο και στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, πριν περάσει η Κύπρος τις πρώτες εξετάσεις τον Ιούλιο για την καταβολή της δεύτερης δόσης τον Σεπτέμβριο.
Η τεχνοκρατική ομάδα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αναμένεται να έχει συναντήσεις με εκπροσώπους των τραπεζών, της Κεντρικής Τράπεζας, του υπουργείου Οικονομικών και επιχειρηματικών ομάδων όπως του ΚΕΒΕ.
ΠΗΓΗ voria.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.