Monday, July 25, 2016

Αύριο υπογράφεται το καταστατικό της 'Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης' από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τους 18 συμμετέχοντες φορείς

Στην υπογραφή του καταστατικού της αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» θα προχωρήσει αύριο Τρίτη 26 Ιουλίου 2016, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας με τους 18 συμμετέχοντες φορείς στην εταιρία.
Η «Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» συστάθηκε για την προώθηση, διανομή και προβολή της αγροτικής παραγωγής και των αγροτοδιατροφικών προϊόντων ποιότητας της περιοχής.
Η υπογραφή του καταστατικού της «Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ισόγειο κεντρικού κτιρίου της ΠΚΜ, Β. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), στις 14.00’.
Εκτός από τον Περιφερειάρχη και τους εκπροσώπους των 18 φορέων που συμμετέχουν στην εταιρία, θα παρίσταται ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΠΚΜ Φάνης Παπάς και ο Πρόεδρος της «Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης» Κώστας Κιλτίδης.

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.