Friday, July 22, 2016

Δημήτρης Κεραμάρης: « Γερές βάσεις για μεγάλους στόχους»

Είναι η ομάδα που σε μικρό χρονικό διάστημα από το Γ τοπικό των Σερρών βρέθηκε στη Γ εθνική κατηγορία.
Ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Σερρών Απόλλων Παραλιμνίου θα εκπροσωπεί το Σερραϊκό ποδόσφαιρο στη Γ εθνική με αντιπάλους ιστορικές ομάδες όπως η Δόξα Δράμας, η Καβάλα και ο Απόλλων Καλαμαριάς. Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Δημήτρης Κεραμάρης άνοιξε τα χαρτιά του για τη νέα χρονιά καλεσμένος στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών. Ο πρόεδρος των «νεοφώτιστων» στη Γ εθνική μίλησε για όλους και για όλα: Για τα σχέδια και τους στόχους της ομάδας, για τη συνεργασία με τον Πανσερραϊκό, για τη στήριξη από τον βασικό χορηγό του συλλόγου, για τις μεταγραφές κ.α.  Ο Δημήτρης Κεραμάρης είπε:
Για τους στόχους της ομάδας:
« Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία στη Γ εθνική, να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα την παραμονή κι αν μπορέσουμε να τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα σε γηπεδικές εγκαταστάσεις, στη δεύτερη ομάδα (τον Πανσερραϊκό Τούμπας) και στις ακαδημίες (του Ψυχικού) έτσι ώστε την επόμενη χρονιά να είναι ακόμα πιο έτοιμη η ομάδα. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα της περιοχής. Ο προπονητής της ακαδημίας του Ψυχικού ο Βαλάντης Καρυδάκος όπως και ο Γιάννης Χατζής στον Πανσερραϊκό Τούμπας κάνουν εξαιρετική δουλειά. Η ομάδα πρέπει να στηριχτεί σε δικά της παιδιά και θα είναι καλό να βγάλουμε πολλά ταλέντα».

η κατάκτηση του πρωταθλήματος
Για την αγωνιστική ταυτότητα που θέλουν στην ομάδα:
«Θέλουμε η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο για να έρχεται ο κόσμος να μας βλέπει, δεν θέλουμε η ομάδα να δείχνει προς τα έξω ένα κακό πρόσωπο, να είναι μια συμπαθητική ομάδα και ο κόσμος που θα έρχεται να ευχαριστιέται ποδόσφαιρο σε μια ήσυχη και πολιτισμένη ατμόσφαιρα, χωρίς επεισόδια και εντάσεις».
Για το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας:
«Θέλουμε να έχουμε περίπου 12 έμπειρους ποδοσφαιριστές με καλές παραστάσεις σε μεγάλες κατηγορίες και αρκετούς νεαρούς, δίνουμε βάση στους Σερραίους ποδοσφαιριστές και όταν η ομάδα εξασφαλίσει  γρήγορη παραμονή να μπορέσουν όλα αυτά τα παιδιά να πάρουν συμμετοχές. Σήμερα συμφωνήσαμε με τον Γιάννη Ναλμπάντη και το Χρήστο Ζιγκερίδη, μέχρι τη Δευτέρα θα κλείσουν δύο με τρεις έμπειροι ποδοσφαιριστές, ένας κεντρικός αμυντικός, ένας χαφ κι έναν σέντερ φορ. Με τους δύο έχουμε συμφωνήσει στο οικονομικό απομένουν κάποιες λεπτομέρειες και το αν θα πάνε σε ομάδες β εθνικής. Αν υπογράψουν αυτοί οι παίκτες θα δούμε κάποιους νεαρούς για να κλείσει το ρόστερ».
Για τη μη συμφωνία με τον Αγγελακά:
«Ο Αγγελακάς ήταν ένας ποδοσφαιριστής που εργαζόταν και στο εργοστάσιο, είχε αναλάβει ο Γιάννης Τυχάλας τις διαπραγματεύσεις μαζί του, υπήρξε μια διαφωνία και είναι οριστικό ότι χωρίζουν οι δρόμοι μας. Ήμουν συμπαίκτης με τον Αγγελακά, είναι φίλος μου και θα ήθελα να μείνει στην ομάδα, για κάποιες λεπτομέρειες όμως αυτό δεν έγινε. Ήταν ο αρχηγός της ομάδας, η σημαία μας, βοήθησε πολύ και πέρυσι πέτυχε 50 γκολ»
Για την αποχώρηση Τσουλχά:
«Ο Τσουλχάς ήταν ένα παιδί που ήρθε από την αρχή μαζί μας από το β τοπικό κι έμεινε μέχρι το τέλος, ένα εξαιρετικό παιδί, που έκανε πολύ καλή χρονιά και φέτος. Πήρε μια μεγάλη απόφαση να φύγει στο εξωτερικό».
Ο πρόεδρος του Απόλλωνα στο στούντιο της ΕΡΤ Σερρών
Για τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη:
«Είναι κεφάλαιο για την ομάδα, του έχουμε δώσει τον τίτλο του τεχνικού διευθυντή, γνωρίζει πάρα πολλούς παίκτες, μας είπε αν νιώθει καλά στο σώμα του θα μας βοηθήσει και ως παίκτης, εγώ πιστεύω ότι αν ο Σωτήρης είναι προπονημένος θα είναι από τους διακριθέντες, θα μας βοηθήσει και αγωνιστικά γιατί το ποδόσφαιρο που παίζει είναι γνωστό σε  όλους το πόσο καλό είναι. Ο Σωτήρης μπορεί να βοηθήσει όλους στην ομάδα, και τον προπονητή και την ομάδα και γενικά μόνο καλό μπορεί να κάνει στο σύλλογο».
Για τον προπονητή Νίκο Κουζουντζίδη:
«Στηρίξαμε τον προπονητή, τον είχαμε πει ότι είτε ανέβουμε είτε όχι θα είναι ο προπονητής μας τη νέα χρονιά. Μπορεί και ο ίδιος να αρπάξει αυτήν την ευκαιρία και να δείξει το προπονητικό του ταλέντο και εκτός Σερρών, έχει γνώσεις, θα αποκτήσει εμπειρίες από το πρωτάθλημα παιχνίδι με παιχνίδι και με ένα καλό ρόστερ, γιατί τον προπονητή τον κάνουν και οι ποδοσφαιριστές, εμείς τον έχουμε δείξει τη στήριξη μας και την αγάπη μας, θέλουμε να υπάρχει μια ομοιομορφία στην ομάδα, ένα δέσιμο μεταξύ διοίκησης, προπονητή και παικτών. Να υπάρχει στήριξη και στους παίκτες για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα».
 
Η επιτυχία έφερε και την προβολή της ομάδας
Για τον χορηγό της ομάδας:
«Ξεκινήσαμε την ομάδα από Γ τοπικό, είμαι πρόεδρος τα τελευταία χρόνια, φυσικά όμως αν δεν υπήρχε η «Φυτοενέργεια» δεν θα υπήρχε ομάδα, είναι άνθρωποι που στηρίζουν την ομάδα, θέλουν μια καλή ομάδα, δεν ζητάνε παράλογα πράγματα πχ πρωταθλητισμό, θέλουν να γίνονται προσεχτικά βήματα, όσο υπάρχει ο χορηγός αυτός, ο Γιάννης Τυχάλας γιατί με αυτόν έχω περισσότερο επαφή, θα είμαι κι εγώ στην ομάδα. Είναι άνθρωπος ήπιων τόνων, από αυτούς που δεν θέλουν να μιλάνε πολύ αλλά να κάνουν έργα. Εγώ και ο Γιάννης έχουμε τους πιο κύριους ρόλους στην ομάδα αυτήν την περίοδο και το… τρέξιμο είναι πολύ και βέβαια αφιερώνουμε πολύ χρόνο. Όσο υπάρχει η «Φυτοενέργεια» θα είμαι κι εγώ στην ομάδα και νομίζω ότι ισχύει και το αντίστροφο και αυτό μου έχουν πει και αυτοί. Δεν θα ρίξουμε τα πολλά χρήματα, γιατί δεν υπάρχουν τα πολλά χρήματα, αυτά που υπάρχουν θέλουμε να τα αξιοποιήσουμε σωστά. Έχει βγει ένα μπάτζετ και πάνω σε αυτό δουλεύουμε, πρώτα όμως ρίχνουμε το βάρος σε γηπεδικές εγκαταστάσεις, ακαδημίες και υποδομές, να βάλουμε βάσεις για μεγαλύτερους στόχους τα επόμενα χρόνια».
Για τη συνεργασία με τον Πανσερραϊκό:
«θέλουμε μια καλή συνεργασία με τον Πανσερραϊκό σε όλα και σε επίπεδο παικτών αν διακριθούν κάποιοι παίκτες με την ομάδα μας να τους στείλουμε στον Πανσερραϊκό. Έχουμε ιστορικές ομάδες στον όμιλο μας που για εμάς είναι πολύ καλό αυτό. Θα επιδιώξουμε και θα ζητήσουμε να μην παίζουμε εντός έδρας την ίδια Κυριακή με τον Πανσερραϊκό έτσι ώστε οι Σερραίοι φίλαθλοι να μπορούν να βλέπουν και τις δύο ομάδες και να έχουμε περισσότερα εισιτήρια στα παιχνίδια μας».
Για τη στήριξη των Σερραίων φιλάθλων:
«Θα εκπροσωπήσουμε το Νομό Σερρών στη Γ εθνική, θέλουμε τη βοήθεια του Δήμου και θέλουμε τη βοήθεια όλων των Σερραίων, τα μηνύματα που παίρνω τα τελευταία χρόνια είναι ότι ο φίλαθλος κόσμος των Σερρών μας αγαπάει, μας στηρίζει, έρχεται να μας δει, βλέπω πολύ κόσμο στο γήπεδο μας, κάτι που το χρειαζόμαστε γιατί είμαστε μικρό χωριό με λίγους κατοίκους και θέλουμε τους Σερραίους φιλάθλους στο γήπεδο μας».
Πηγή:  ert.gr
Βασίλης Αναστασιάδης
Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.