Monday, July 25, 2016

"Προπέτασμα καπνού και η συνταγματική αναθεώρηση"

Για την συνταγματική αναθεώρηση συζήτησαν σήμερα το πρωί δύο δημοσιογράφοι στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.
Η δημοσιογράφος Ευαγγελία Μπαλτατζή φιλοξένησε στην εκπομπή "Τα ασυμβίβαστα"  τον δικηγόρο-δημοσιογράφο στο επάγγελμα, βουλευτή Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Π. Γκιουλέκα με τον οποίο συζήτησαν εφ' όλης της πολιτικής ύλης.
"Εάν o κ.Τσίπρας πραγματικά επιδιώκει την συναίνεση θα φανεί από την συζήτηση που θα γίνει και από το κατά πόσο θα αποδεχθεί τις προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι.
Πάντως, θεωρώ ότι, όπως και ο εκλογικός νόμος, η συζήτηση για την συνταγματική αναθεώρηση είναι απλά ένα προπέτασμα καπνού του κ.Τσίπρα.
Θυμίζω ότι πριν επτά μήνες περίπου η Νέα Δημοκρατία έθεσε την αναγκαιότητα της συνταγματικής αναθεώρησης καταθέτοντας, μάλιστα, συγκεκριμένες προτάσεις.
Τόσους μήνες ο κ.Τσίπρας σιωπούσε και τώρα ανοίγει την συζήτηση επιχειρώντας να αποπροσανατολίσει την δημόσια συζήτηση μακριά από τα πραγματικά προβλήματα του Έλληνα πολίτη, τώρα που όλοι καλούνται να πληρώσουν τους νέους δυσβάσταχτους φόρους, τον αυξημένο ΕΝΦΙΑ".


Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.