Tuesday, July 26, 2016

"Ύποπτος ο χρόνος που ανοίγει την συνταγματική αναθεώρηση ο Αλέξης Τσίπρας"

Στον ραδιοφωνικό "αέρα" της Κεφαλονιάς φιλοξενήθηκε σήμερα ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας. Στην σαραντάλεπτη συζήτηση που είχε με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο στον ρ/σ Ionian Galaxy μίλησαν, μεταξύ άλλων, για την συνταγματική αναθεώρηση, την εξεταστική επιτροπή, τον εκλογικό νόμο.
Ύποπτο χαρακτήρισε ο Κ.Γκιουλέκας τον χρόνο που ανοίγει την συνταγματική αναθεώρηση ο Αλέξης Τσίπρας.
"Μερικές εβδομάδες μετά την περικοπή του ΕΚΑΣ από χιλιάδες συνταξιούχους, την ώρα που κόβουν συντάξεις και 
έρχονται τα σημειώματα της εφορίας με αυξημένους φόρους που ψήφισε πρόσφατα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τώρα θυμήθηκε ο κ.Τσίπρας να ανοίξει το θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης και του εκλογικού νόμου;", αναρωτήθηκε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

"Όταν η Νέα Δημοκρατία έθεσε το ζήτημα της συνταγματικής αναθεώρησης μήνες πριν ο κ.Τσίπρας σιωπούσε γιατί δεν τον βόλευε. Τώρα το ανοίγει γιατί θέλει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Και, μάλιστα, δημιουργεί ατμόσφαιρα παρωδίας αφού επιλέγει να μην βάλει στον διάλογο πολύ βασικά θέματα", ανέφερε ο Κ.Γκιουλέκας και ερωτηθείς για τις αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας απάντησε:
"Θεωρώ ότι οι αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας πρέπει να ενισχυθούν και από εκεί και πέρα να συζητήσουμε πως η κυβερνητική τετραετία δεν θα πρέπει να επηρεάζεται από την εκλογή ή μη εκλογή του εκάστοτε Προέδρου και, τέλος, να πάμε στην τρίτη παράμετρο που είναι ο τρόπος εκλογής του Προέδρου".

Κάντε κλικ για να ακούσετε ολόκληρη την συνέντευξη του Κ.Γκιουλέκα στον ρ/σ της Κεφαλονιάς Ionian Galaxy 90.8 (26.07.2016)


Κώστας Γκιουλέκας: Στον ρ/σ της Κεφαλονιάς Ionian Galaxy (26.7.2016) https://youtu.be/WGnM8n-m8nE


Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.