Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ 81Η ΔΕΘ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας ενημερώνει τις επιχειρήσεις ότι το Επιμελητήριο Σερρών θα συμμετάσχει στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα λάβει χώρα στο Διεθνές Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016.
Φέτος, το στοιχείο που χαρακτηρίζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά την Έκθεση είναι αυτό της διεθνοποίησης, αφού μεγάλες αγορές του εξωτερικού δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην 81η ΔΕΘ με την εθνική τους συμμετοχή. Η έκθεση συνιστά στιγμή ορόσημο για τον εθνικό εκθεσιακό φορέα και αναμένεται να προσελκύσει υψηλό αριθμό επισκεπτών, παρέχοντας σημαντική ευκαιρία στις επιχειρήσεις να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Το Επιμελητήριο Σερρών κατάφερε και πέτυχε οικονομικά συμφέρουσα συμφωνία με τη Διοίκηση της «ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ» αναφορικά με το κόστος συμμετοχής των εκθετών. Πιο συγκεκριμένα, αντί των 120 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο για το stand που θα φιλοξενήσει την επιχείρηση, πλέον και μετά τη συμφωνία, ο κάθε εκθέτης καλείται να καταβάλει μόνο 65 ευρώ/τμ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Σερρών. 
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: κα Αλεξάνδρα Ελευθεριάδου, τηλ. 2321099744, E-Mail: eleftheriadou@eves.gr

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.