Thursday, July 28, 2016

Β. Αποστόλου: Ο κρόκος αποτελεί βασικό «εργαλείο» για τον αγροτικό χώρο της Κοζάνης

Με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κρόκου Κοζάνης συναντήθηκε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου.
Στη συνάντηση κατά την οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα του Συνεταιρισμού, ο Υπουργός δεσμεύτηκε πως θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια στήριξης των συνεταιρισμένων παραγωγών και της ιστορικά διαμορφωμένης, κοινωνικής συλλογικής τους επιχειρηματικής προσπάθειας, σε ένα κατ’ εξοχήν ανταγωνιστικό και εξαγωγικό προϊόν όπως είναι ο κρόκος, που αποτελεί, όπως είπε, βασικό «εργαλείο» για τον αγροτικό χώρο της Κοζάνης.
Ο κ. Αποστόλου τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την αναγκαστικότητα του Συνεταιρισμού Κρόκου Κοζάνης και πρόσθεσε ότι εξετάζεται από το ΥΠΑΑΤ η δυνατότητα καταβολής συνδεδεμένης ενίσχυσης στους παραγωγούς που βεβαίως διακινούν το προϊόν τους μέσα από τον συνεταιριστικό φορέα τους.

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook:  

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.