Sunday, July 24, 2016

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ - Οι Πατέρες μας προειδοποιούν: «Αυτά θα συμβούν, προετοιμαστείτε»!

Συγκλονίζουν τα λόγια των Πατέρων του Αγίου Όρους: «Λίγο πολύ ακούσατε για το σχέδιο όπως αυτό διοχετεύτηκε έντεχνα στον τύπο από τους Γερμανούς…
Προβλέπεται σε περίπτωση χρεωκοπίας, ποσό μάλλον πολέμου:
δέσμευση των καυσίμων από τον στρατό και επίταξη των οχημάτων προμήθειας τους.
Τέρμα δηλαδή οι μετακινήσεις, τέρμα το πετρέλαιο καύσης και κίνησης.
Κρύο λοιπόν, κακουχίες και όχι μονό.
Τέλος στον ανεφοδιασμό των σούπερ μάρκετ, στις λαϊκές αγορές και τα κινέζικα μαγαζιά, τα ελληνικά θα έχουν κλείσει πιο πριν λόγω κρίσης.
Επίταξη των μέσων μαζικής μεταφοράς και των πλοίων.
Αν θελήσει κάποιος να προσκυνήσει τον αρχάγγελο Μιχαήλ στον Μανταμαδο της Λέσβου μονό με χελώνα καρέτα- καρέτα θα μπορεί να φτάσει εκεί.
Κάθε οικονομική συναλλαγή θα περιοριστεί σε βαθμό εξάλειψης, καθώς χρήμα θα κυκλοφορεί μονό στους έχοντες και είναι λίγοι αυτοί που θα το διαθέτουν, ευρώ η δραχμή.
Αλλα και τι να πάρουν που ένα δοχείο λάδι θα κοστίζει όσο ένα διαμέρισμα.
Η ευδαπ και η δέη θα περιορίσουν τη λειτουργία τους
Λίγες μονό ώρες το 24ωρο μέχρι που κάποια στιγμή θα σταματήσουν τελείως.
Η Αθήνα και οι μεγάλες πόλεις θα πεινάσουν.

Οι πολίτες θα αναγκαστούν να στραφούν στην ύπαιθρο οπού κάποιος συγγενής, η φίλος, η γείτονας θα μπορεί να τους φιλοξενήσει για κάποιο χρονικό διάστημα μίας και το νερό, το ψωμί, οι ελιές και γενικά τα δώρα της φύσης δεν θα τους λείψουν εκεί πως όμως θα φτάσουν;
Διορατικοί βλέπουν οικογένειες, με όσα υπάρχοντα μπορούν να μεταφέρουν στα χέρια, να περπατούν μέρες άλλα και να πέφτουν θύματα των »αγανακτισμένων» και »πεινασμένων» αλλοδαπών που δεν γνωρίζουν τι θα πει συνάνθρωπος άλλα και μάνα γη.
Να θυμάστε τη λέξη: «τζιχαντιστες» που μονό το πλιάτσικο, τους βιασμούς, τη βία και τους αποκεφαλισμούς θα δείξουν αεροπορικά δυστυχήματα και αναφλέξεις γύρω από τη Ρωσία και τη μ.ανατολή θα σας τρομάξουν …ιοι και επιδημίες θα σας αφανίσουν …δεν χρειάζεται κάνεις να ανατρέξει στους προφήτες για να πληροφορηθεί την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη τα γεγονότα και οι εξελίξεις δείχνουν, η ιστορία θα τα καταγράψει … πρώτη φορά θα υποστεί ο άνθρωπος τόσο κακό …μας προειδοποιεί ο Χριστός …στα ευαγγέλια προφητεύει την ανείπωτη καταστροφή που θα επέλθει κατά τη διάρκεια των σεισμών …
Οι πόλεις θα γίνουν συντρίμμια, το Ισραήλ θα ανοίξει στα δυο, ήπειροι θα ταρακουνηθούν, άλλα και κατά τη διάρκεια του πολέμου θα εξαλειφθεί ο περισσότερος πληθυσμός του πλανήτη …
Ποτέ θα γίνουν τώρα αυτά;
Την ακρίβεια των γεγονότων μονό ο Θεός την γνωρίζει. εμείς όμως οφείλουμε να μελετάμε τα σημάδια των καιρών που οι άγιοι πατέρες μας έδωσαν.
«Θάρθουν δυο χρονιές η μια πίσω από την άλλη που τα ξεροπάλουκα του Μάρτη θα μείνουν στη θέση τους και το γιόμα του φεγγαριού θα κάνει τους παπικούς να γιορτάσουν το Πάσχα αντάμα με το δικό μας. Γράψτε το για να το βάλουν σημάδι τα τρισεγγόνια σας και να ξεύρουν πότε σιμώνουν τούτα που σας λέγω» . (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ)
»Θα βάλουν δυσβάστακτους φόρους αλλά δεν θα προλάβουν να τους εισπράξουν» (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ)
»Η το άλογο στο αλώνι (Ιούλιος), ή το βόδι στο χωράφι (Νοέμβριος).» (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ)
ΠΗΓΗ  trelokouneli.gr, redder.gr
Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.