Monday, July 25, 2016

Η γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν παρακαλά κανέναν

Γράφει η Μαρίνα Αβραάμ 
Για να πέσεις στα πατώματα, για να παρακαλέσεις, σημαίνει πως σε αυτόν που απεγνωσμένα δίνεις την απέραντη σημασία και αγάπη σου, δεν το αξίζει. 
φωτογραφία από favim.com 
Πάει να πει ότι είσαι υπέρ αρκετή για εκείνον, δείχνει πως δεν μπορεί να σε φτάσει και ότι ξεκάθαρα δεν είναι ο άνθρωπος σου. Κανένας άντρας ο οποίος νοιάζεται πραγματικά δεν θα επέτρεπε να βλέπει μια γυναίκα σε τέτοιο χάλι. Δεν θα την έφτανε ποτέ στο συγκεκριμένο σημείο γιατί θα της έδινε την προσοχή, την αγάπη, τη σημασία του. Θα τη σεβόταν και θα την είχε πάνω από όλα. Θα ήθελε να της δώσει όλα τα καλά και όχι να της προσφέρει απέραντο πόνο και ανασφάλεια.
Όταν εσύ ξεχνάς τον εαυτό σου για να βρεις κάπου τον άλλο που ξέρεις πως δεν ήταν ποτέ εκεί για σένα, όταν επιμένεις και παίρνεις πρωτοβουλίες οι οποίες δείχνουν να πέφτουν στο κενό, όταν εσύ βυθίζεσαι για να έχεις απλά μια κουβέντα  από τον άλλο, τότε λυπάμαι, αλλά έχασες τον εαυτό σου.  

Για να έχεις καταλήξει σε τέτοια συμπεριφορά, σημαίνει πως ο αποδέκτης βρίσκεται σε ένα δικό του κόσμο.  Ότι δεν τον νοιάζει για σένα, ότι δεν ασχολείται. Αν το πάρεις και εγωιστικά, σημαίνει πως ανεβαίνει και «πόντους» με την αξία που του δίνεις. Πάψε να βασανίζεσαι και σκέψου ότι θέλετε διαφορετικά πράγματα. Αλλιώς, το κάθε εμπόδιο θα έβρισκε τη λύση του.  Το βλέπεις όμως πως αντί για λύσεις, μεγαλώνει το κενό και τα προβλήματα. Κουράζεται με τα μηνύματα σου, κουράζεται να φτάνουν κοντά του τα νέα που σε αφορούν… Θυμώνει και σε έχει διαγράψει εντελώς. Εσύ όμως εκεί…. Γιατί να θες να κάνεις κάτι τέτοιο στον εαυτό σου…; Αγάπησε σε και θα δεις τι γίνεται τότε…
Όταν είσαι σε νεαρή ηλικία να το δικαιολογήσω. Θες να τα δώσεις όλα για όλα για έναν έρωτα. Όταν όμως έχεις χορτάσει από αυτά δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να επιτρέψει μια γυναίκα στον εαυτό της να βρεθεί ξανά σε τέτοια κατάσταση. Σημαίνει ότι δεν ασχολείσαι με άντρα, αλλά με ένα αντράκι το οποίο απολαμβάνει να σε βλέπει να πέφτεις στα πατώματα για τα μάτια του. Πάει να πει, πως δεν είσαι η γυναίκα που θες να δείχνεις προς τα έξω. Η γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της διαγράφει, προχωρά, διασκεδάζει, βρίσκει τρόπους να περνά καλά και χαίρεται τις επιτυχίες της γιατί ξέρει τι της αξίζει. Δεν παρακαλά για τίποτα και το επιδιώκει, δουλεύει για αυτό μέχρι να πετύχει τους στόχους της. Δεν βολεύεται και δεν αρκείται σε τίποτα λιγότερο από ότι πραγματικά επιθυμεί και θέλει. 
Μην δίνεις σε κάνεναν πίστωση χρόνου. Μην δίνεις ποτέ δεύτερες ευκαιρίες. Διέγραφε και προχώρα. Ζήσε τη ζωή σου και προκάλεσε αυτόν που πραγματικά αξίζει να είναι δίπλα σου να βρει τρόπους να σε φτάσει, να σε διεκδικήσει και να σε κερδίσει… 
ΠΗΓΗ dolce.com.cy
Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.