Saturday, July 23, 2016

Ασημένιο μετάλλιο για τη Δήμητρα Τσιαντή στο Ισραήλ

Με το ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές της θα επιστρέψει στις Σέρρες η Δήμητρα Τσιαντή.
Η νεαρή Σερραία αθλήτρια ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βάθρου με τα υπόλοιπα κορίτσια της Εθνικής ομάδας, που μετά από εκπληκτική εμφάνιση στον τελικό του κόμπο, στο Μεσογειακό κύπελλο (COMEN CUP) συγχρονισμένης κολύμβησης στη Νετάνια του Ισραήλ, κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο  χαρίζοντας μια ακόμα σπουδαία διάκριση στο άθλημα και επιβεβαιώνοντας το λαμπρό μέλλον που αυτό υπόσχεται. Η Δήμητρα Τσιαντή είναι μέλος της Εθνικής κορασίδων με τις Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Ηλιάνα Καμπούτση, Ειρήνη Καββάλου, Όλγα Κουργιαντάκη, Κατερίνα Μανάρα, Ξανθή Μέλλου, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Γεωργία Βασιλοπούλου, Βιολέτα Ζουζούνη (αναπ. Βιργινία Γεωργιουδάκη, Ευαγγελία – Βηθλεέμ Θύμη,  να εκτελούν  θαυμάσια το πρόγραμμά τους στον τελικό και να βαθμολογούνται με 79,8000 β., ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου των νικητριών. Τις Ελληνίδες αθλήτριες πέρασαν  μόνο οι Ισπανίδες, που πήραν το χρυσό μετάλλιο με 81,6000 β.  Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ιταλία με 79,4000 β. Η μία προπονήτρια της ομάδας είναι η Σερραία Δέσποινα Θεοδωρίδου.
Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου οι Ελληνίδες αθλήτριες
Η Δήμητρα Τσιαντή, αν και είναι από τις πιο μικρές σε ηλικία αθλήτριες της Εθνικής συμμετείχε αυτό το καλοκαίρι σε τρία πρωταθλήματα. Από την Κροατία και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων, στο Καζάν της Ρωσίας και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων και τώρα στο Μεσογειακό κύπελλο.
Το όνομα της Σερραίας Δήμητρα Τσιαντή με την Ελληνική σημαία
Η αθλήτρια του Πανσερραϊκού ήταν μέλος της Ελληνικής ομάδας που κατέκτησε την 5η θέση στον τελικό του ομαδικού και την 5η θέση στον τελικό του κόμπο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων που διεξήχθη στη Ριέκα της Κροατίας. Στη συνέχεια ταξίδεψε στο Καζάν της Ρωσίας, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπου κατέκτησε με την Εθνική ομάδα, μετά από εξαιρετική και πολύ ενθαρρυντική εμφάνιση της ομάδας μας την 6η θέση στο Κόμπο και την 8η στο Ομαδικό και χθες πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη της το ασημένιο μετάλλιο στο Μεσογειακό κύπελλο.
Πηγή:  ert.gr 
Βασίλης Αναστασιάδης
Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.