Thursday, July 28, 2016

Ασημένιο μετάλλιο για τους Σερραίους κωπηλάτες

Τη δεύτερη θέση, και το ασημένιο μετάλλιο, στην τετράκωπο άνευ, στην Ελλάδα κατέκτησαν οι Σερραίοι κωπηλάτες του Ναυταθλητικού Συλλόγου «Κερκινίτις» στη β φάση του 

82ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας, που διεξήχθη στη λίμνη των Ιωαννίνων στις 23 και 24 Ιουλίου.
Τα πληρώματα του Σερραϊκού συλλόγου πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις με το… ασημένιο πλήρωμα να αποτελείται από τους Σωτήρη Αναστασιάδη, Μενέλαο Γκιοργκίνη, Επαμεινώνδα Κωνσταντινίδη και  Άγγελο Μάτιο . Αυτή είναι ή δεύτερη πανελλήνια διάκριση για τους Σερραίους κωπηλάτες το 2016. Η δίκωπος άνευ με τους Σταύρο Κωνσταντινίδη  και Ανδρέα Κασαμπαλή, στην πρώτη τους εμφάνιση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέκτησαν την έβδομη θέση. Με ανακοίνωση του ο Ναυταθλητικός Σύλλογος Κερκινίτις δίνει συγχαρητήρια στους αθλητές και τον προπονητή  Βασίλη Τσεσμελή και τους εύχεται  ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

oi μοναδικοί εκπρόσωποι της Ελληνικής Κωπηλασίας στους αγώνες στη Σερβία
Αξίζει να τονίσουμε ότι αρχές του Ιουλίου οι κωπηλάτες του Ναυταθλητικού Συλλόγου «Κερκινίτις» είχαν πάρει μέρος στη Διεθνή Ρεγκάτα «Vojvodina Open» που πραγματοποιήθηκε από 1 έως 3 Ιουλίου στο Πάλιτς της Σερβίας. Μάλιστα οι αθλητές του Ναυταθλητικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πεθελινού «Κερκινίτις»  ήταν οι μοναδικοί εκπρόσωποι της Ελληνικής Κωπηλασίας στους αγώνες, στους οποίους συμμετείχαν   600 αθλητές από επτά χώρες ενώ η αποστολή του Σερραϊκού Συλλόγου αποτελούνταν από τους Επαμεινώνδα Κωνσταντινίδη, Σωτήρη Αναστασιάδη, Μενέλαο Γκιοργκίνη , Σταύρο Σουλαρίκα  και Άγγελο Ματιό ενώ τους κωπηλάτες  συνόδευαν ο προπονητής Βασιλης Τσεσμελής και ο έφορος του Συλλόγου Σταμάτης Σουλαρίκας .Οι Σερραίοι κωπηλάτες σημείωσαν  σημαντικές επιτυχίες. Συγκεκριμένα οι Σταύρος Σουλαρίκας και Άγγελος Ματιός κατέκτησαν την δεύτερη θέση στο διπλό σκιφ εφήβων, οι Μενέλαος Γκιοργκίνης και Επαμεινώνδας Κωνσταντινίδης την δεύτερη θέση στην δίκωπο άνευ παίδων, και οι Σωτήριος Αναστασιάδης και Άγγελος Ματιός την τέταρτη θέση στην δίκωπο άνευ εφήβων. Η 54η ρεγκάτα που διεξήχθη στο Palic θεωρείται ένας από τους ιστορικούς και μεγαλύτερους αγώνες κωπηλασίας της περιοχής Σερβίας, Ουγγαρίας.
Έτσι για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε ο Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος που πριν από μήνες σε συνέντευξη του στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών είχε πει για τους Σερραίους κωπηλάτες και τη δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο του Πεθελινού: «Πιστεύω ότι από τις Σέρρες μπορούν να βγούνε πρωταθλητές στην κωπηλασία γιατί έχω δει τις κινήσεις που γίνονται από το σύλλογο που είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικές και σε συζητήσεις που είχαμε με τον Πρόεδρο τον κ. Κρέτση και το συμβούλιο οι άνθρωποι έχουν πολύ όρεξη, δείχνουν ότι έχουν σχέδιο για το μέλλον της περιοχής και αυτό εμένα προσωπικά ως έφορο ανάπτυξης και την κωπηλατική ομοσπονδία μας γεμίζουν με ευθύνες για την ανάπτυξη του αθλήματος».
Βασίλης Αναστασιάδης
ΠΗΓΗ: ERT.GR

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook:  

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.