Wednesday, July 27, 2016

Συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Δημ.Ραδιόφωνο Ιωαννίνων και τον Γιώργο Γκόντζο

«Μας κυβερνά ένα επιτελείο προθύμων προδοτών»

Συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Δημ.Ραδιόφωνο Ιωαννίνων και τον Γιώργο Γκόντζο (27/07/16) https://youtu.be/7kNp-cu8NUk
Στηρίζουμε τον Αγώνα για το Ελληνικό. Υπερασπιζόμαστε τη δημόσια περιουσία που ξεπουλιέται https://youtu.be/ZMKdVM0C0K4
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η Πλεύση Ελευθερίας θα υπερασπισθεί τη δημόσια περιουσία και τα δημόσια αγαθά που αυτή τη στιγμή δεν ιδιωτικοποιούνται, ξεπουλιούνται ή και χαρίζονται. Και το κάνουμε σε δυο επίπεδα: το κάνουμε και στο επίπεδο της κεντρικής πολιτικής δράσης του κόμματος και του κινήματος, το κάνουμε και σε ένα επίπεδο κινηματικό με την πρωτοβουλία «ΟΧΙ στα ΝΑΙ τους» που πήραμε η οποί δεν θέλει αν είναι στενά κομματική αλλά αντίθετα απευθύνεται σε όλες τις κοινωνικές δυνάμεις και κινηματικές δυνάμεις που θέλουν να αντισταθούν συνολικά στην μετατροπή του ΟΧΙ στα ΝΑΙ και μέσα σε αυτή τη μετατροπή του ΟΧΙ σε ΝΑΙ είναι και το ΟΧΙ στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Σήμερα η Επιτροπή Αγώνα για το Ελληνικό, που είναι μια πρωτοβουλία κινηματική προχώρησε σε μία δράση διεκδίκησης, έκανε κατάληψη στα γραφεία της Ελληνικό ΑΕ και καλεί σε συνέντευξη τύπου. Εμείς στηρίζουμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και αυτήν την ενεργό διεκδίκηση, θα στηρίξουμε αυτή την διεκδίκηση της δημόσιας περιουσίας με όλα τα μέσα, εννοώ και τα νομικά, το κυρίαρχο, όμως, που θέλω να πω και να υπογραμμίσω είναι, πρώτον, ότι ο κύριος Πιτσιόρλας με βάση τη συνεδρίαση διορισμού του δεν νομιμοποιείται ως Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ να προβεί σε καμμία από τις εκποιήσεις στις οποίες προβαίνει, διορίστηκε τότε για δυο μήνες.

Γιώργος Γκόντζος: Έχει μια κόντρα με τον κύριο Σκουρλέτη βλέπω, έτσι;

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δεν νομίζω ότι έχουνε κόντρα, όχι όχι. Αυτά είναι θεατρινισμοί για να καταναλώνεται το δημόσιο ενδιαφέρον. Η αρμοδιότητά του, λοιπόν, τότε μόνο για ένα δίμηνο και μόνο για την υπόθεση του Ιπποδρόμου, του ΟΔΙΕ και το δεύτερο το οποίο θέλω να πω ρητά, το έχω πει πάρα πολλές φορές στη Βουλή είναι ότι αυτό το σκάνδαλο, αυτό το διαρκές σκάνδαλο ξεπουλήματος και, μάλιστα, της εξοικονόμησης ενός μόνο ενδιαφερομένου για κάθε περιουσιακό στοιχείο του δημοσίου, είναι χαρακτηριστικό ότι στον κύριο Λάτση έχει επιλεγεί να δοθεί το Ελληνικό εδώ και χρόνια, έχει καταγγελθεί αυτό ξανά και ξανά από εκείνους που σήμερα το χαρίζουν μετά βαΐων και κλάδων. Για αυτήν την διαδικασία, λοιπόν, υπάρχουν ανοιχτές και δικαστικές και εισαγγελικές έρευνες δεν μπορεί κανένας λεγόμενος επενδυτής να προφασισθεί ότι είναι καλόπιστος. Γνωρίζουν όλοι ότι μιλούμε για μία αντισυνταγματική διαδικασία, παράνομη και επιζήμια για το ελληνικό δημόσιο και αυτό συνιστά αυτοτελώς όχι μόνο λόγω ακύρωσης αυτών των δικαιοπραξιών αλλά και αναζήτησης όχι μόνο ευθυνών αλλά και αναζήτησης αποζημίωσης από το ελληνικό δημόσιο, εκ μέρους του ελληνικού δημοσίου από μία Κυβέρνηση, βέβαια, η οποία θα υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.