Tuesday, July 26, 2016

"Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται μήπως βγουν άπλυτα στην φόρα από την εξεταστική"

"Δεν ξέρω γιατί διαφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ με την εξεταστική όταν ο ίδιος ο κ.Τσίπρας αντικατέστησε τον Γιάνη Βαρουφάκη επειδή απέτυχε. Άρα την ζημία την κατάλαβε και ο κ.Τσίπρας.
Άλλωστε και στην εξεταστική ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την πλειοψηφία των βουλευτών. Εκτός βέβαια εάν φοβάται μήπως βγουν άπλυτα στην φόρα κατά την διάρκεια της συζήτησης...", 
τόνισε στον ραδιοφωνικό αέρα του Πρακτορείο FM 104,9 ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας.

"Στη Νέα Δημοκρατία θεωρούμε ότι πρέπει να μάθει ο ελληνικός λαός γιατί πληρώνει τα σπασμένα της διαπραγμάτευσης Βαρουφάκη.
86 δισεκατομμύρια ευρώ υπολογίζουμε εμείς τον λογαριασμό Βαρουφάκη. Άνω των 100 δις κοστολογεί την περήφανη διαπραγμάτευση με το χέρι στην τσέπη και τα πουκάμισα απ' έξω ο κ.Ρέγκλινγκ.
Φυσικά και δεν μας αφορούν οι στυλιστικές επιλογές του Γιάνη Βαρουφάκη, όμως, αυτός ο άνθρωπος, ως εντολοδόχος υπουργός του κ.Τσίπρα, έκανε μια τρύπα στο νερό, οδήγησε την χώρα πολύ πίσω από εκεί που βρισκόταν και την χρέωσε με ένα φέσι 100 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Γι αυτό καταθέσαμε την πρόταση για αυτή την εξεταστική. Για να μην κουκουλωθούν τα προβλήματα και να μην μείνουν αναπάντητα κάποια ερωτηματικά", 
ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κ.Γκιουλέκας.

Ακούσετε ολόκληρη την συνέντευξη του Κ. Γκιουλέκα στον ρ/σ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FM 104,9 (26.07.2016)


Κώστας Γκιουλέκας: Στον "αέρα" του Πρακτορείο FM (26.7.2016) https://youtu.be/CI2jYDGdJXk
Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.