Sunday, July 24, 2016

Κάτι μεγάλο θα γίνει στην περιοχή του Ευφράτη…

Κατά πάγια τακτική αποφεύγω να ανεβάζω προφητείες και προορρήσεις, ακόμα και όταν τις ακούω ο ίδιος. Εδώ θα κάνω μια εξαίρεση

Το κείμενο που ακολουθεί ανέβηκε στις Προφητείες Ορθοδοξίας (profitiesorthodoxias1). Είναι γνωστό ότι σαν Ζαχαρίας Μυτιληνιός, παρότι παρακολουθώ στενά τις προφητείες, εν τούτοις αποφεύγω να τις αναρτώ.

Σε αυτήν την περίπτωση θα κάνω μια εξαίρεση. Το σημείο που έχω κάνει με bold είναι ένα σημάδι που μου έχει δώσει ένας καλός φίλος πριν καιρό. Δεν το είχα ακούσει  από κανέναν μέχρι σήμερα που το είδα ανηρτημένο.
Υπάρχει λόγος που έχω κάνει εξαίρεση. Σε κάποιους που μιλάμε συχνά είχα πει την πληροφορία εδώ και καιρό. Οι υπόλοιποι θα την διαβάσετε σήμερα.
Όπως πάντα όταν μιλάμε για πληροφορία- προφητεία, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να γίνει αύριο το πρωί…
Καλησπέρα!!
Στις αρχές Ιουλίου Επισκέφτηκα το Άγιο Όρος και εκεί είχα συζητήσεις με πολλούς πατέρες για πολλά θέματα! Κάποιος υπερβολικά ψαγμένος αλλά και φωτισμένος (λόγω προσευχής) μοναχός (διατηρεί ιστοσελίδα στη μονή …ιου)..
Μου είπε μια σειρά γεγονότων που αναμένουμε.
Αν θέλετε πιστέψτε τα αν πάλι όχι.
Ούτε να τρομοκρατήσω θέλω αλλά ούτε να φωβήσω!
Θα σας τα μεταβιβάσω περίπου όπως μου τα είπε.
Η προειδοποίηση από τον Κύριο στους χριστιανούς είναι ότι κάτι μεγάλο θα γίνει στην περιοχή του Ευφράτη…
και ότι λίγους μήνες μετά από αυτό το κάτι μεγάλο!!!
Για κάποιον λόγο (ίσως σεισμός ή ίσως κάποια πυρηνικά που δήθεν εξαφανίστηκαν από τη Τουρκία) θα είναι η αιτία να μολύνθούν τα ύδατα της Αττικής από ραδιενέργεια!!!
(σημείωση Ζαχαρίας Μυτιληνιός : Η πληροφορία που μου είχε δώσει ο φίλος είχε ως ακολούθως: «Θα γίνει κάτι σαν μεγάλος σεισμός, αλλά το νερό δεν θα πίνεται και τότε όλοι θα φύγουν από την Αθήνα»)
Και εκεί κρύβετε η πολιτειακή ανωμαλία!
Σε μία νύχτα θα αδειάσει η Αττική πρός τα χωριά! Ένα σακί σιτάρι πίσω από τη πόρτα να το πάρουμε και να φύγουμε είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Ενα σπίτι τρεις οικογένειες θα φιλοξενεί. Με άλλους θα κοιμηθούμε και με άλλους θα ξυπνήσουμε!!!
Πείνα θα πέσει (εκεί και η προειδοποίηση να φτιάξουμε μπαξέ που εγινε από πολλούς γέροντες και άγιους).
Πάνω σε αυτή την αναμπουμπούλα ο λύκος (τούρκος) χαίρετε!
Εκεί θα μπουκάρει (ο τούρκος στο Αιγαίο που είναι και αυτό αποδυναμωμένο από τους τόσους λαθροπρόσφυγες) αλλά εκεί θα έχει και τα κόλυβα στο ζωνάρι του.. (και θα καταστραφεί).
Έτσι θα μας πιάσει και η πείνα!!!
Έτσι θα κάνει πίσω και το κεφάλαιο!! Εκεί ξεκινούν και τα γεγονότα της πόλης.
Δεν θα πάρουμε μέρος στα γεγονότα της πόλης γιατί το ΝΑΤΟ δεν θα μας βοηθήσει με τα μεμέτια!
Εμείς γιατί και πως να βοηθήσουμε?
Εμπιστοσύνη στον Άγιο και Πανάγαθο Κύριό μας που όταν δεί τη μετάνοιά μας δεν θα μας εγκαταλήψει!
Στέλνει ο Κύριος κατά καιρούς φώτιση σε κάποιους γέροντες μοναχούς και στέλνει τις προειδοποιήσεις Του σε όσους Τον πιστεύουν! Καλή συνέχεια στο έργο αυτό που κάνετε να ενημερώνετε σωστά τους Χριστιανούς! Αναμονή λοιπόν στο κάτι μεγάλο (προειδοποίηση) στην περιοχή του Εφράτη!
Θα ήθελα να κρατιθεί η ανωνυμία μου! Ευχαριστώ!
ΠΗΓΗ e-koutsobola.gr, triklopodia.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.