Sunday, July 24, 2016

Δήλωση Κ.Γκιουλέκα για την 42η Επέτειο Αποκ.της Δημοκρατίας

Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και Υπεύθυνος Τομέα Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας με αφορμή την 42η Επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας έκανε την εξής δήλωση:
«Σήμερα συμπληρώνονται 42 χρόνια από την ημέρα που η δημοκρατία επανήλθε στην Ελλάδα, από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αποκατέστησε αναίμακτα το δημοκρατικό πολίτευμά μας και αποσόβησε μια γενικότερη σύρραξη με την Τουρκία.  Τιμούμε, λοιπόν, τον μεγάλο Μακεδόνα πολιτικό Κωνσταντίνο Καραμανλή, που ένωσε τους Έλληνες και εδραίωσε την δημοκρατία στην χώρα μας.
Η ημέρα αυτή είναι ημέρα περισυλλογής και απόδοσης φόρου τιμής σε όλους όσους αγωνίστηκαν για την αξιοπρέπεια, την ελευθερία και τη δημοκρατία. Αξίες που στον παρόντα χρόνο δεν προβάλουν πια αυτονόητες.  Η φετινή επέτειος μας βρίσκει σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.  Η Κύπρος παραμένει με το βόρειο τμήμα της σε κατοχή επί 42 χρόνια και ο Ελληνισμός ζητεί επιτέλους μια δίκαιη και βιώσιμη λύση για το Κυπριακό.
Είναι υποχρέωση όλων μας και ιδίως ημών των πολιτευομένων να αγωνιζόμαστε συνέχεια για μια καλύτερη δημοκρατία, για μια καλύτερη κοινωνία, σε τούτες τις τραγικές και κρίσιμες περιόδους από τις οποίες διέρχεται η πατρίδα μας».

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.