Friday, May 17, 2013

Στον τελικό το «Alcohol is Free»


ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΖΑ MOSTRA

Στον τελικό της Eurovision η Ελλάδα και το «Alcohol is free»

Στον τελικό της Eurovision η Ελλάδα και το «Alcohol is free»

Ο Αγάθωνας και η παρέα του τα κατάφεραν. Η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision πέρασε στον τελικό που θα γίνει την Κυριακή 19 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας. Η Ελλάδα θα διαγωνιστείμε το τραγούδι «Alcohol is Free» με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη και τους Koza Mostra.
Στον αποψινό, δεύτερο ημιτελικό, η Ελλάδα προκρίθηκε τελευταία στη σειρά, κάτι που ενέτεινε την αγωνία. Τέλος καλό, όλα καλά κι έτσι το ελληνικό τραγούδι θα βρεθεί στη λίστα του του τελικού του 58ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovison.
Οι Koza Mostra και ο Αγάθων Ιακωβίδης θα ερμηνεύσουν το «Alcohol is Free», σε μουσική Ηλία Κόζα και στίχους Στάθη Παχίδη και Ηλία Κόζα.
Οι άλλες χώρες που προκρίθηκαν στον δεύτερο ημιτελικό είναι οι εξής: Ουγγαρία, Νορβηγία, Ρουμανία, Γεωργία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα, Φινλανδία και Ισλανδία.
Στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης αποκλείστηκε η Κύπρος, την οποία εκπροσώπησε η Δέσποινα Ολυμπίου με την μπαλάντα «Αν με θυμάσαι».
Οι χώρες που προκρίθηκαν στον πρώτο ημιτελικό είναι οι εξής: Μολδαβία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Εσθονία, Λευκορωσία, Δανία, Ρωσία, Βέλγιο, Ουκρανία και Ολλανδία.
ΠΗΓΗ imerisia.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.