Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Διεκόπη για αύριο το πρωί η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου

Διεκόπη για αύριο το πρωί η δίκη ΤσοχατζόπουλουΣωρεία ενστάσεων υπέβαλε η υπεράσπιση του βασικού κατηγορουμένου πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου.
Οι συνήγοροι υπεράσπισής έθεσαν θέμα στο δικαστήριο για εξάλειψη του αξιόποινου, λόγω παραγραφής του βασικού αδικήματος της δωροδοκίας.
Σύμφωνα με τους συνηγόρους του πρώην υπουργού, ο εντολέας τους κάθεται στο εδώλιο για πράξη προερχόμενη από αδίκημα που έχει παραγραφεί. Με την ένσταση, συντάχτηκε και η υπεράσπιση της πρώην συζύγου και της κόρης του Α. Τσοχατζόπουλου.... ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ >>
Η υπεράσπιση του πρώην υπουργού υπέβαλε, επίσης, ένσταση για ακυρότητα της κλήσης που εστάλη στον πρώην υπουργό, καθώς, όπως τόνισε, επιδόθηκε πριν λήξει η προθεσμία που ορίζει ο νόμος για άσκηση αναίρεσης του βουλεύματος από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Η υπεράσπιση του πρώην υπουργού επανέφερε το θέμα της κλήσης των μελών του ΚΥΣΕΑ -της επίμαχης περιόδου-, θεωρώντας ότι η κατάθεσή τους είναι σημαντική καθώς ενέκριναν τις συμβάσεις για τις αγορές των υποβρυχίων και των ΤΟR- M1.

Η διαδικασία διακόπηκε για αύριο το πρωί, οπότε και θα τοποθετηθούν οι εισαγγελείς επί των ενστάσεων που υποβλήθηκαν. Newsbeast.gr - Αποχωρούν από το δικαστήριο Τσοχατζόπουλος, Σταμάτη 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.