Wednesday, May 15, 2013

"Δεν θα γίνουν απολύσεις στη ΔΕΗ" διαβεβαιώνει ο Σ. Κεδίκογλου


«ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ»

Κεδίκογλου: Δεν θα γίνουν απολύσεις στη ΔΕΗ

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα γίνουν απολύσεις στη ΔΕΗ έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, παρουσιάζοντας παράλληλα τα τρία στάδια του σχεδίου αποκρατικοποίησης της Επιχείρησης.

Κεδίκογλου: Δεν θα γίνουν απολύσεις στη ΔΕΗ
Το πρώτο αφορά στον ιδιοκτησιακό διαχωρισμό του διαχειριστή συστήματος, ΑΔΜΗΕ, το δεύτερο στη δημιουργία νέας καθετοποιημένης εταιρείας ηλεκτρισμού και το τρίτο στην αποκρατικοποίηση της μητρικής εταιρείας.
Ο κ. Κεδίκογλου, μιλώντας στη ΝΕΤ, ανέφερε ότι τμήμα του προσωπικού της ΔΕΗ θα πάει στη νέα εταιρεία και διαβεβαίωσε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις.
Το σχέδιο, έχει διάρκεια τριών ετών και μέχρι τότε θα υπάρξουν διαβουλεύσεις ώστε να επιλεχθούν «οι βέλτιστες ρυθμίσεις για το κοινωνικό τιμολόγιο, ενώ επίσης θα υπάρξει πλήρης μέριμνα για τις ευπαθείς ομάδες» όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Τόνισε πάντως ότι «υπάρχει πολύ μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον από πολύ μεγάλους παίκτες της διεθνούς ενεργειακής σκακιέρας».
Ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε ότι «η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας είναι κάτι στο οποίο έχουν συμφωνήσει οι κυβερνητικοί εταίροι» και «αν υπάρξουν προτάσεις θα γίνουν βελτιώσεις».
ΠΗΓΗ ethnos.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.