Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

Απάντηση του Σ. Κεδίκογλου στην ομιλία του Αλ. Τσίπρα στον ΣΕΒ


Για "αλαζονικό παραλήρημα" κατηγόρησε ανοιχτά τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκολου, προσθέτοντας ότι "βλέπει τον εαυτό του ως νέο Λένιν".
Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας βλέπει τον εαυτό του ως νέο Λένιν
Ο κ. Κεδίκογλου απαντώντας στα όσα είπε ο κ. Τσίπρας στη συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο" και στην ομιλία του στη ετήσια συνέλευση του ΣΕΒ, δήλωσε:
"Μέσα στο αλαζονικό παραλήρημά του ο κ. Τσίπρας φαντασιώνεται δρόμους κοινωνικής πάλης, αμφισβητεί ευθέως τη Δημοκρατία, λέγοντας ότι έχουμε πλήρη αίσθηση των περιορισμένων δυνατοτήτων να ανατρέψουμε τα πράγματα by the book και βλέπει εαυτόν ως νέο Λένιν!
Προφανώς, η κοινωνική πάλη που ευαγγελίζεται, είναι οι δολοφονικές επιθέσεις τύπου Χαλκιδικής και οι εκβιαστικές πρακτικές συνδικαλιστών που τζογάρουν με το μόχθο και την αγωνία των μαθητών.
Να είναι βέβαιος ο κ. Τσίπρας ότι τα ολοκληρωτικά καθεστώτα που φαντασιώνεται θα παραμείνουν μόνο εκεί. Στις φαντασιώσεις του."
ΠΗΓΗ sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.