Saturday, December 17, 2016

Βέροια - Ξάνθη 0-4

ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΓΙΟΥΝΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ
Μια εντυπωσιακή Ξάνθη «σκόρπισε» τη Βέροια εκτός έδρας με το επιβλητικό 4-0. Η ακριτική ομάδα που έχει πάρει... φόρα και οδεύει ολαταχώς για Ευρώπη, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Λισγάρα στο 19', σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια μπήκε δυνατά και για ένα δεκάλεπτο πίεζε την Ξάνθη, όμως στο 58' ο Καλί έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής Θάνος σφύριξε πέναλτι και ο Γιουνές έκανε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά μετά έκανε και το 3-0 με πλασέ μέσα στην περιοχή και τελικά σημείωσε χατ τρικ, καθώς ευστόχησε και σε δεύτερο πέναλτι στο 67'. Η Βέροια κατέρρευσε και δεν κατάφερε να φέρει καμιά αντίσταση στην Ξάνθη.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 19' Λισγάρας, 58' πεν., 61', 67' πεν. Γιουνές
ΔΟΚΑΡΙ: -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 55' Λόπεθ – 40' Βασιλακάκης, 52' Μπαξεβανίδης, 68' Τριάδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΕΡΟΙΑ (Γράφας): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος (46' Βίτι), Μαλόν, Καλί, Χαροντάκη,Λινάρδος, Μπαλάφας, Σισίνιο (46' Κάλβο), Άρσε, Σαρπόνγκ, Καπετάνος.
ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Καρασαλίδης,Λισγάρας, Γουάλας, Ντε Λούκας (78' Νιέτο), Καμαρά, Τριάδης (74' Σολτάνι), Βασιλακάκης (80' Ράνος), Λουσέρο, Γιουνές.
ΠΗΓΗ sentragoal.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.