Monday, December 19, 2016

Κ.Γκιουλέκας: «Εμπαίζει τους πολίτες της Θεσσαλονίκης η Κυβέρνηση Τσίπρα»

O αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών, της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας , για τη νέα επίσχεση εργασίας την οποία ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ από την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016, έκανε την εξής δήλωση:
«Ο εμπαιγμός της Κυβέρνησης Τσίπρα προς τους πολίτες της Θεσσαλονίκης δεν έχει όρια.
Παρά τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και τις επισκέψεις του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη κανένα από τα προβλήματα δεν λύνεται.
Νέα επίσχεση εργασίας ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης από μεθαύριο. Η Κυβέρνηση δεν κατέβαλε έως σήμερα τα χρήματα προς τον ΟΑΣΘ από τα οποία θα πληρώνονταν οι εργαζόμενοι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Θεσσαλονίκη να κινδυνεύει να μείνει χωρίς αστικά λεωφορεία την περίοδο των εορτών.
Για μία ακόμη φορά, οι κυβερνώντες δεν τηρούν τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις τους.
Καλούμε τον πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση να πράξουν τα αυτονόητα και να επιλύσουν άμεσα το θέμα, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν και πάλι οι Θεσσαλονικείς.
Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να πληρώνει την αφερεγγυότητα, την ολιγωρία και την ασυνέπεια του κ. Τσίπρα και των συνοδοιπόρων του». 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.