Tuesday, December 27, 2016

Στις 20 Ιανουαρίου οι εκλογές της ΕΠΣ Σερρών

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και με σημερινή της απόφαση η ΕΠΣ Σερρών αποφάσισε οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου να γίνουν την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017.
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Ελπίδα Resort και θα ξεκινήσουν στις 16:00μμ. Είναι η πρώτη φορά μετά από 25 ολόκληρα χρόνια που σε εκλογική διαδικασία στην ΕΠΣ Σερρών δεν συμμετέχει ο Χριστόφορος Χριστοφορίδης ενώ τη θέση του προέδρου θα διεκδικήσουν ο Αθανάσιος Χατζηπαντελής και ο Στέφανος Καρυπίδης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Σερρών:
Το ΔΣ της ΕΠΣ Σερρών κατά την σημερινή συνεδρίαση (27-12-2016) αποφάσισε ότι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 4:00μμ θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη (αρχαιρεσιακή) Γενική Συνέλευση των σωματείων-μελών της, στο Ξενοδοχείο «Elpida Resort» της πόλης των Σερρών όπου θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών του ΔΣ της ΕΠΣ Σερρών όπως επίσης και για την εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών εξελεκτικής επιτροπής.
Βασίλης Αναστασιάδης
ΠΗΓΗ ert.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.