Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Συνάντηση Ανδρέα Ριζούλη του με το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Παναγιωτόπουλο

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοπονήσσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Παναγιωτόπουλο είχε σήμερα ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας Ανδρέας Ριζούλης.
Με αφορμή το πρόβλημα του καθαρισμού του Χαράδρου ποταμού που γνωστοποίησαν μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου ΄΄Οι Καστελοκαμπίτες’’ στον βουλευτή , συζητήθηκαν οι δυνατότητες παρέμβασης και καθαρισμού του ποταμού σύμφωνα με τη νομοθεσία.
Υπήρξαν προτάσεις που μπορούν να τύχουν ευρύτερης εφαρμογής στο θέμα του καθαρισμού των ποταμών και οι οποίες θα διερευνηθούν με τα αρμόδια Υπουργεία.
Συζητήθηκε ακόμα η αναπτυξιακή δυνατότητα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που με θεσμικές παρεμβάσεις μπορεί να καταστεί φορέας υλοποίησης προγραμμάτων , εκτός ΕΣΠΑ, ενισχύοντας τις θέσεις απασχόλησης.
Τέλος συζητήθηκαν και οργανωτικά ζητήματα προβλήματα του φορέα που αν επιλυθούν μπορούν να συνεισφέρουν στην αποδοτικότερη λειτουργία του προς όφελος των πολιτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.