Friday, December 30, 2016

Εντοπίστηκε κατάστημα στην Κατερίνη που διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια

Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα και κατασχέθηκ αν 9 ηλεκτρονικοί υπολογιστές
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εντοπίστηκε χθες (29-12-2016) το μεσημέρι στην Κατερίνη, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που είχε μετατραπεί σε χώρο διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων.
Συνελήφθησαν συνολικά 10 ημεδαποί και μία υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 32 έως 68 ετών, από τους οποίους 3 υπάλληλοι και 8 θαμώνες - «παίκτες», σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
Ειδικότερα, κατά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο των αστυνομικών στο παραπάνω κατάστημα - καφενείο, διαπιστώθηκε οι δύο υπάλληλοι του καταστήματος μέσω κεντρικού υπολογιστή ( server ) που χειρίζονταν, να πιστώνουν με μονάδες πονταρίσματος 8 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους διεξάγονταν με ειδικό λογισμικό παράνομα τυχερά παίγνια «φρουτάκια» και συμμετείχαν ισάριθμοι παίχτες.

Επιπλέον, το απόγευμα της ίδιας ημέρας εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 63χρονος υπεύθυνος του καταστήματος, που όπως προέκυψε από την έρευνα, εισέπραττε τα κέρδη του καταστήματος από τη διενέργεια των παιγνίων.
Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ηλεκτρονικοί υπολογιστές , καθώς και το χρηματικό ποσό των 690 ευρώ, προερχόμενο από τη διεξαγωγή των παράνομων παιγνίων.
Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται και ο 50χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης .

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.