Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Διαψεύδει ο όμιλος Χατζηλαζάρου την εμπλοκή του στην πώληση του CAPSIS

«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με την πώληση του ξενοδοχείου CAPSIS, ο Όμιλος Χατζηλαζάρου αισθάνεται την υποχρέωση να ξεκαθαρίσει ότι πράγματι εξετάσθηκε η προοπτική αγοράς του εν λόγω ξενοδοχείου, χωρίς όμως να υποβληθεί οικονομική προσφορά και χωρίς να ανταγωνισθούμε στη διαδικασία πώλησης κανέναν άλλον ενδιαφερόμενο».
Με την δήλωση αυτή ο Γιάννης Χατζηλαζάρου διευκρινίζει και απαντά ξεκάθαρα, σε δημοσιεύματα που έφεραν τον Όμιλο Χατζηλαζάρου να έχει εμπλακεί στην διεκδίκηση του ξενοδοχείου, υποβάλλοντας μάλιστα και οικονομική προσφορά πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Και συνεχίζει στη δήλωσή του ο κ. Χατζηλαζάρου: «Η προσήλωση του Ομίλου για επενδύσεις επικεντρώνεται προς στιγμήν στην περιοχή της Νότιας Ρόδου όπου σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανέγερσης του έκτου ξενοδοχείου του Ομίλου. Ευχόμαστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία πώλησης του ξενοδοχείου KAPSIS, το οποίο πράγματι αποτελεί ένα αξιόλογο τουριστικό συγκρότημα, ώστε να λειτουργήσει σύντομα και να βοηθήσει στην προώθηση του ροδιακού τουρισμού».

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.