Sunday, December 18, 2016

Εντοπίστηκαν δύο καταστήματα στις Σέρρες που διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια

Σε αιφνιδιαστικούς ελέγχους της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα και κατασχέθηκαν 8 ηλεκτρονικοί υπολογιστές
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, εντοπίστηκαν τα τελευταία δύο 24ωρα στην πόλη των Σερρών, δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στα οποία διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.
Συνελήφθησαν συνολικά 10 ημεδαποί και ένας υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 25 έως 51 ετών, από τους οποίους 5 υπάλληλοι και 6 θαμώνες - «παίκτες», σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ελέγχων, διαπιστώθηκε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους των παραπάνω καταστημάτων παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, να είναι εγκατεστημένοι συνολικά 8 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στους οποίους διεξάγονταν με ειδικό λογισμικό παράνομα τυχερά παίγνια «φρουτάκια».
Επιπλέον, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι υπάλληλοι διαχειρίζονταν τα παράνομα τυχερά παίγνια μέσω κεντρικών υπολογιστών ( servers ) και παραλάμβαναν τα χρηματικά ποσά από τους πελάτες - «παίκτες».
Από τους χώρους των καταστημάτων κατασχέθηκαν συνολικά 8 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, από τους οποίους οι 2 κεντρικοί υπολογιστές (servers), καθώς και το χρηματικό ποσό των 380 ευρώ, προερχόμενο από τη διεξαγωγή των παράνομων παιγνίων.
Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων απουσίαζαν κατά τη διάρκεια του ελέγχου.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.