Tuesday, December 20, 2016

Εξιχνιάστηκε υπόθεση ψευδούς καταγγελίας για κλοπή χρηματικού ποσού

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονου που κατήγγειλε ότι άγνωστοι του αφαίρεσαν τις εισπράξεις της επιχείρησης που εργαζόταν, ενώ τις είχε υπεξαιρέσει ο ίδιος
Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών, υπόθεση ψευδούς καταγγελίας για κλοπή χρηματικού ποσού.
Για την υπόθεση, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονου ημεδαπού, για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης χωρίς να καθίσταται άλλος ύποπτος, της ψευδορκίας και της υπεξαίρεσης χρηματικού ποσού.
Ειδικότερα, ο 28χρονος την 07-12-2016 κατήγγειλε στις Αστυνομικές Αρχές, ότι το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε περιοχή της Πέλλας, άγνωστοι τον ανάγκασαν να σταματήσει το αυτοκίνητο που οδηγούσε και αφαίρεσαν μέσα από αυτό, το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ, προερχόμενο από τις εισπράξεις επιχείρησης πώλησης καπνικών προϊόντων, που εργαζόταν.
Από την αναλυτική διερεύνηση των καταγγελλομένων, προέκυψε ότι ο ίδιος είχε ιδιοποιηθεί παράνομα τις παραπάνω εισπράξεις, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του υπαλλήλου της επιχείρησης.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.