Thursday, December 29, 2016

Αγνοείται η τύχη του πρέσβη της Ελλάδας στη Βραζιλία

Κανένα ίχνος εδώ και τρεις ημέρες
Ο Κυριάκος Αμοιρίδης είναι ηλικίας 59 ετών, παντρεμένος και πατέρας μίας κόρης. Ανέλαβε πρεσβευτής στην Μπραζίλια το 2016.  

Μπραζίλια, Βραζιλία
Αγνοείται η τύχη του πρέσβη της Ελλάδας στη Βραζιλία Κυριάκου Αμοιρίδη. Η αστυνομία του Ρίο ντε Τζανέιρο επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχουν ίχνη του επικεφαλής της ελληνικής διπλωματικής αποστολής στην Μπραζίλια εδώ και τρεις ημέρες αναφέροντας σε ανακοίνωσή της πως η τελευταία φορά που εθεάθη ήταν το βράδυ της Δευτέρας σε υποβαθμισμένο βόρειο προάστιο του Ρίο.

Η αστυνομία του Ρίο ντε Τζανέιρο δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με το ποιος ανέφερε την εξαφάνιση του πρέσβη ή για ποιον λόγο βρισκόταν στην συγκεκριμένη περιοχή όπου τον είδαν τελευταία φορά.

Δημοσιεύματα στην Βραζιλία αναφέρουν πως την εξαφάνιση δήλωσε η σύζυγός του.

Ο Κυριάκος Αμοιρίδης είναι ηλικίας 59 ετών, παντρεμένος και πατέρας μίας κόρης.

Ανέλαβε πρέσβης στην Μπραζίλια το 2016 έχοντας διατελέσει προηγουμένως πρεσβευτής της Ελλάδας στην Λιβύη.
Τηλεγράφημα του Reuters επικαλείται δήλωση, υπό καθεστώς ανωνυμίας, γυναίκας στην ελληνική πρεσβεία στην Μπραζίλια, η οποία ανέφερε πως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την εξαφάνιση του πρέσβη, επισημαίνοντας μόνο πως βρισκόταν σε διακοπές στο Ρίο και επρόκειτο να γυρίσει στην Μπραζίλια στις 9 Ιανουαρίου.

Δεν έχει υπάρξει επί του παρόντος κάποιο επίσημο σχόλιο σχετικά με την εξαφάνιση του Κυριάκου Αμοιρίδη από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, την ελληνική πρεσβεία στην Μπραζίλια ή το υπουργείο Εξωτερικών της Βραζιλίας.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΗΓΗ news.in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.