Saturday, December 31, 2016

Βόμβα απο τον Ιατροδικαστή Κουτσάφτη: «Δεν ήταν οδηγός ο Παντελής Παντελίδης» !

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται μετά την Πρωτοχρονιά στην υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη και πολλές αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει η αποκάλυψη του Spirto για το ποιος τελικά βρισκόταν στη θέση του οδηγού… 
Ο Φίλιππος Κουτσάφτης, είναι ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών και ίσως ο πιο διάσημος ιατροδικαστής των τελευταίων δεκαετιών. Όλους αυτούς τους μήνες δεν έχει μιλήσει ανοιχτά γι΄αυτό το θέμα, ωστόσο εργαζόταν σιωπηλά με μεθοδικότητα και συμπλήρωνε το κομμάτι του παζλ του τραγικού θανάτου του Παντελή. «Πιστεύω την ώρα του θανατηφόρου τραυματισμού του Παντελή Παντελίδη και το τονίζω αυτό, βρισκόταν από τη δεξιά μεριά, αυτή του συνοδηγού», δηλώνει στο Spirto. Μάλιστα το γεγονός ότι στις φωτογραφίες από το εσωτερικό του τζιπ φαίνονται αίματα στον δεξιό πλαϊνό αερόσακο, είναι κάτι που ενισχύει την πεποίθησή του. «Βέβαια, αφού εκεί χτυπήθηκε ο άνθρωπος. Το σίδερο τον είχε διαπεράσει στη δεξιά πλευρά του λαιμού, προς τα δεξιά. Η μπάρα αυτή μπήκε άκρα δεξιά. Δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό αν το παιδί ήταν στη θέση του οδηγού».

Όσο για το αν ο θάνατος ήταν ακαριαίος δηλώνει: «Σχεδόν ναι, δεν το συζητάμε. Ήταν πολύ βαριές οι κακώσεις. . Δεν είχε τραύματα μόνο στο λαιμό, αλλά και στο κεφάλι που και εκεί ήταν στη δεξιά πλευρά»

ΠΗΓΗ newspistol.gr

1 comment:

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΕΛΕΓΑ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΕΚΕΙΝΟΣ.
    οι 2 αυτες γυναικες , ελεγαν ψεματα εξ αρχης και ειχαν πεσει σε πολλες αντιφασεις , στις καταθεσεις τους.
    Ευχομαι να λαμψει η αληθεια , και να δικαιωθει η ψυχη του Παντελη, διοτι καποια κακοηθεστατα ατομα (site protothema) των συκοφαντουν σε καθε αναρτηση που κανουν , δεν σεβονται την μνημη του και συκοφαντουν και τους γονεις του.
    Ο κ.Φιλ.Κουτσ. ειναι αξιολογος σοβαρος ανθρωπος.

    ReplyDelete

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.