Thursday, December 15, 2016

Γιάννης Μαγκριώτης: ΟΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
Στην βουλή, πάντα υπήρχαν στιγμές σκληρής, πολλές φορές διχαστικής αντιπαράθεσης και λασπολογίας.
Όμως, μετά το κίνημα των αγανακτισμένων και την νίκη των εκπροσώπων τους, στις εκλογές του 2012 και του 2015, η κατάσταση έχει ξεφύγει.
Η Χρυσή Αυγή, δημιούργημα του μίσους και των θεωριών συνωμοσίας, ήταν και είναι ο πρωταγωνιστής της χυδαιότητας, σε πολιτικό και προσωπικό επίπεδο.
Δεν είναι όμως, λίγες και φορές, που εκπρόσωποι των άλλων κομμάτων, ξεφεύγουν από κάθε όριο πολιτικής αντιπαράθεσης και αξιοπρέπειας.
Το σημερινό όμως μεταξύ Πολάκη και Γεωργιάδη, ξεπερνά κάθε όριο και δυστυχώς είναι επαναλαμβανόμενο.
Το πρόβλημα, είναι ότι ανήκουν στα δύο κόμματα που μας κυβερνούν και είναι υψηλόβαθμα στελέχη και συνεργάτες των αρχηγών τους.
Το ελάχιστο που πρέπει να κάνουν Τσίπρας και Μητσοτάκης, είναι να τους ζητήσουν τις παραιτήσεις, από τις κυβερνητικές και κομματικές θέσεις που κατέχουν και τις εκμεταλλεύονται για να αλληλουβρίζονται και να απαξιώνουν το κοινοβούλιο και την πολιτική, με επικίνδυνα αποτελέσματα, για την δημοκρατία και την ομαλότητα, στην χώρα.

Εάν δεν το κάνουν, τότε ουσιαστικά, υποθάλπουν τις πρακτικές αυτές, για να διχάζουν την κοινωνία, προσδοκώντας μικροκομματικά, αλλά επικίνδυνα, για την χώρα οφέλη.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.