Sunday, December 25, 2016

Συνελήφθησαν 2 γυναίκες για 4 κλοπές που διέπραξαν μέσα σε λίγη ώρα χθες το πρωί στην Έδεσσα

Αφαίρεσαν από 3 καταστήματα και από 1 διαμέρισμα διάφορα προϊόντα και κοσμήματα η αξία των οποίων ανέρχεται στις 1.200 ευρώ
Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, οδήγησε στη σύλληψη 2 ημεδαπών γυναικών ηλικίας 27 και 18 ετών, για κλοπές που έγιναν μέσα σε λίγη ώρα χθες (24-12-2016) το πρωί σε 3 καταστήματα και σε ένα διαμέρισμα στην Έδεσσα.
Ειδικότερα, οι 2 γυναίκες ενεργώντας από κοινού και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν χθες (24-12-2016) το πρωί από συνολικά 3 καταστήματα διάφορα προϊόντα, ενώ κατάφεραν από διαμέρισμα 88χρονης να αφαιρέσουν συνολικά 5 κοσμήματα. Η συνολική αξία των κλεμμένων αντικειμένων ανέρχεται στις 1.200 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων.
Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκαν λίγο αργότερα οι δύο γυναίκες και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.
Επίσης προέκυψε ότι σε βάρος της 27χρονης εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 μηνών για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.