Saturday, December 17, 2016

Πλατανιάς - Ατρόμητος 3-0 (pics)

ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Ο Πλατανιάς κυριαρχώντας στο 2ο ημίχρονο, νίκησε τον Ατρόμητο 3-0 στα Περιβόλια για τη 15η αγωνιστική της Super League κι επέστρεψε στις νίκες έπειτα από 10 παιχνίδια και ύστερα από ακριβώς τρεις μήνες. Απογοητευτικός ο Ατρόμητος.
Η ομάδα των Χανίων, στις 17 Σεπτεμβρίου νικούσε τον Λεβαδειακό 3-2 στα Περιβόλια για την 4η αγωνιστική, πανηγυρίζοντας τη 2η νίκη της.
Από τότε και μέχρι σήμερα, μετρούσε πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να βρεθεί τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.
Όμως, έπειτα από 10 παιχνίδια ήρθε το πολυπόθητο τρίποντο και τα χαμόγελα επέστρεψαν στις τάξεις του Πλατανιά, που επιβλήθηκε πανάξια 3-0 απέναντι σε έναν απογοητευτικό Ατρόμητο. Και με την εμφάνιση των δύο ομάδων, στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα που άξιζε τη νίκη ήταν ο Πλατανιάς.
Το πρώτο ημίχρονο δεν προσέφερε κάτι αξιοσημείωτο στους λίγους θεατές που αψήφισαν το κρύο και την αραιή βροχή.
Όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι. Ο Φανούρης Γουνδουλάκης στο 50' και στο 52' δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκορμπούνοφ, αλλά οι προσπάθειες των γηπεδούχων δεν έμειναν άκαρπες.

%IMAGEALT
Στο 68' ο Χρήστος Καρυπίδης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά πέρασε την μπάλα πάνω από το χέρι του Γκορμπούνοφ και παρά την προσπάθεια του Μπρίτο, που την έδιωξε με κεφαλιά, ο διαιτητής-σε συνεργασία με τον βοηθό'- έδειξαν σέντρα, θεωρώντας ότι αυτή είχε περάσει την τελική γραμμή.
Κανένα από τα τρία τηλεοπτικά ριπλέι βοήθησε, αλλά και κανένας παίκτης του Ατρόμητου αμφισβήτησε την απόφαση του Στυλιαρά.
Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 70', η μπάλα έφθασε από καραμπόλα στα πόδια του αμαρκάριστου Γιώργου Γιακουμάκη, που έκανε με πλασέ το 2-0.
Ο Ατρόμητος δεν έδειξε σημάδια αντίδρασης, για να έρθει ξανά ο Γιακουμάκης στο 84', με δεξί βολέ, έπειτα από σέντρα του Ντίνα, να γράψει το τελικό 3-0.
ΣΚΟΡΕΡ: 68' Καρυπίδης, 70', 84' Γιακουμάκης
%IMAGEALT
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 45' Βάντερσον, 66' Μενδρινός / 42' Μπρίτο, 56' Κεϊτά, 62' Παπαδόπουλος, 67' Λημνιός
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: -
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Κάργας, Στάθης, Γκνιάτιτς (22' Μενδρινός), Μουνάφο, Αποστολόπουλος (67' Ντίνας) , Γουνδουλάκης, Μανούσος, Γιακουμάκης (85' Βιτάλι)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κορακάκης) : Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Μπιτόλο, Μπάγκα, Φυτανίδης, Μπρίτο (71' Βασιλείου), Παπαδόπουλος, Κεϊτά, Τόνσο, Λαζαρίδης, Λημνιός (82' Μπαστακός)

ΠΗΓΗ sentragoal.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.