Sunday, December 18, 2016

Η Ευρυδίκη Κουρνέτα νέα Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού

Καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Τουρισμού ανέλαβε η Ευρυδίκη Κουρνέτα.
(ΦΕΚ 680/Υ.Ο.Δ.Δ./2016).

Η κυρία Κουρνέτα είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 με καταγωγή από τη Βοιωτία. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Μεταπτυχιακά Διπλώματα Ειδίκευσης, στο Φορολογικό Δίκαιο  από την ΑΣΟΕΕ, και στη Δημόσια Διοίκηση από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2001, έχει μεγάλη εμπειρία και  μακρά σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα. Ίδρυσε Δικηγορική Εταιρεία και υπήρξε νομικός και φορολογικός σύμβουλος σε εισηγμένες στο ΧΑΑ εμπορικές, βιομηχανικές και τεχνικές εταιρείες.
Διατέλεσε Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) (Δεκέμβριος 2015 - Νοέμβριος 2016), μέλος του ΔΣ των Ελληνικών Αλυκών Α.Ε. (Ιούλιος 2015 – Νοέμβριος 2016), καθώς και ειδική συνεργάτης της Υπουργού Τουρισμού (Φεβρουάριος 2015 – Νοέμβριος 2016). Παρείχε υπηρεσίες στις Διευθύνσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – Δικαιοσύνης, Εσωτερικών υποθέσεων και Σένγκεν του Υπουργείου Εξωτερικών (2000). Είναι μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, καθώς και μέλος της Επιτροπής Αναγνώρισης Ιαματικών Φυσικών Πόρων. 
Μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.