Friday, December 16, 2016

Γ. Παπανδρέου: «Δεν χρειάζονται εκλογές. Χρειάζονται τομές»


Την ανάγκη χάραξης ενός εθνικού σχεδίου που θα θέσει τη χώρα ξανά σε μια παραγωγική διαδικασία υποστήριξε από τη Ν.Ζίχνη ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου.  Κατά την χθεσινή επίσκεψή του στην Π.Ε. Σερρών,
στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Μακεδονία και τη Θράκη, επέρριψε ευθύνες στις κυβερνήσεις Αντ.Σαμαρά και Αλ.Τσίπρα για την αδυναμία τους να προβούν σε ουσιαστικές αλλαγές που θα σηματοδοτούσαν την ανάπτυξη της οικονομίας, ενάντια στην παρασιτική -όπως την χαρακτήρισε- οικονομική πολιτική των τελευταίων ετών.




«Θα επαναλάβω αυτό που είπα και το 2009: ή αλλάξουμε ή βουλιάζουμε» υπογράμμισε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως εαν δεν υπάρξουν ουσιαστικές τομές, οι εκλογές από μόνες τους δεν θα είναι λύση. « Το πρόβλημα δεν το λύνουν οι εκλογές εάν δεν υπάρχει εκείνη η δυναμική, εκείνη η «μαγιά» ή εκείνο το κίνημα που θα ενώσει ένα μεγάλο μέρος του προοδευτικού λαού σε ένα σχέδιο σημαντικών προοδευτικών αλλαγών, ώστε να δημιουργήσουμε μια παραγωγική Ελλάδα» κατέληξε ο κ. Παπανδρέου. Κατά την παραμονή του στη Ν.Ζίχνη είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο της περιοχής Ανδρέα Δαϊρετζή και τοπικά στελέχη και φίλους του Κινήματος .

Θάλεια Καμπουρίδου

ΠΗΓΗ ert.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.