Saturday, December 17, 2016

Συνελήφθησαν 2 άτομα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για κατοχή σημαντικής ποσότητας κάνναβης

Σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν για την αποθήκευση ναρκωτικών εντοπίστηκαν ποσότητες κάνναβης πάνω από 6 κιλά
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς , οδήγησαν στη σύλληψη 2 ατόμων, για κατοχή σημαντικής ποσότητας κάνναβης.
Πρόκειται για 2 υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 22 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα των παραβάσεων της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, χθες (16-12-2016) το απόγευμα εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε αιφνιδιαστικό αστυνομικό έλεγχο, κατελήφθη ο 22χρονος εντός διαμερίσματος που χρησιμοποιούνταν για την απόκρυψη ναρκωτικών, ενώ ο 26χρονος συνεργός του, επόπτευε περιμετρικά το περιβάλλοντα χώρο έχοντας το ρόλο του «τσιλιαδόρου». Σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό της οικίας παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  •  14 συσκευασίες που κατείχαν από κοινού και περιείχαν συνολικά 6 κιλά και 112 γραμμάρια κάνναβης και
  •  μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος δεν διέθετε τα απαιτούμενα έγγραφα για την νόμιμη διαμονή του στην ελληνική Επικράτεια, ενώ σε βάρος του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εισόδου στην χώρα.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.