Saturday, December 17, 2016

«Πεντάσφαιρος» ο ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΤΑ... ΡΙΠΑΣ
Στο ΕΑΚ της Κέρκυρας τυπικά παρατάχθηκαν δύο ομάδες ν' αγωνιστούν. Αλλά, ουσιαστικά, μόνο μια το έκανε. Ο ΠΑΟΚ. Ο οποίος πέρασε με το εμφατικό 5-0 από το νησί, έχοντας πετύχει σε δύο αγώνες μια ντουζίνα γκολ. Η Κέρκυρα ήταν ωσεί παρούσα, όπως πιστοποιεί και η έκταση του σκορ, με αποτέλεσμα (εκτός των άλλων) να γνωρίσει την πιο «βαριά» ήττα στην ιστορία της.
Ο... εφιάλτης που ερχόταν για τους γηπεδούχους, φάνηκε με το... καλησπέρα. Στην πρώτη φάση της αναμέτρησης - πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό - ο Κάμπος έκανε σέντρα. Και ο Ανδρεόπουλος με ένα φαλτσαριστό σουτ, άθελα του, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Κουτζαβασίλη.
Για τα επόμενα περίπου 10 λεπτά η μπάλα ανεβοκατέβαινε αλλά οι όποιες προσπάθειες των 22, σταματούσαν έξω από την μεγάλη περιοχή της αντιπάλου ομάδας. Από 'κει και πέρα, οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν απόλυτα. Δημιουργούσαν ευκαιρίες και σκόραραν, ενώ οι γηπεδούχοι ήταν ανήμπορι ν' αντιδράσουν. Όχι να διεκδικήσουν ένα γκολ ή κάτι περισσότερο. Αλλά να κρατήσουν τον δείκτη του σκορ χαμηλά. Το λογοπαίγνιο «γκολ εσείς, σέντρα εμείς» βρήκε πλήρη εφαρμογή.

Ο ΠΑΟΚ «έκλεισε» το ημίχρονο με άλλα δύο γκολ υπέρ του. Το πρώτο με σουτ, έξω από την περιοχή, από τον Μπίσεσβαρ (23'). Και το επόμενο στο 33'. Ο Αθανασιάδης εκτέλεσε πέναλτι όμως ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε. Αλλά ήρθε ο Κάμπος και με πλασέ κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων διαμόρφωσε το 0-3.
Το ίδιο σκηνικό εκτυλίχθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ ήταν συνεχώς στην επίθεση, η Κέρκυρα προσαθούσε να αμυνθεί. Οι αποσπασματικές επισκέψεις της στην εστία του Γλύκουήταν μόνο για να του υπενθυμίσουν πως – αν και ουσιαστικά ήταν ο φίλαθλος με την καλύτερη θέση στο γήπεδο – αγωνίζεται.
Το 0-4 έγινε με σουτ του Κάμπος από το από το ημικύκλιο της περιοχής (58') και το τελικό σκορ διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Μάτος (61'). Στις καθυστερήσεις (90'+2') ο Κουτζαβασίλης έκανε μια εκπληκτική απόκρουση, σε κοντική κεφαλιά - «ψαράκι» του Περέιρα.
ΣΚΟΡΕΡΣ: 1' Ανδρεόπουλος - 23' Μπίσεσβαρ, 33', 58' Κάμπος, 61' Μάτος
ΔΟΚΑΡΙ: 32' Μπίσεσβαρ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 36' Ανδρεόπουλος, 83' Κίτσιου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραντώνης (Ημαθίας)
Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (65' Γεωργακόπουλος), Σπίνουλας, Κόντος, Ανδρεόπουλος (77'), Σιόντης, Ιωάννου, Γεωργίου (77' Γκόμες), Ζαραδούκας, Τουράμ
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Λέοβατς (62' Κίτσιου), Κρέσπο, Βαρέλα (46' Μαλεζάς), Μάτος, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ροντρίγκες (73' Περέιρα), Αθανασιάδης
Επιμέλεια: Γιώργος Καντζιλιέρης
ΠΗΓΗ sentragoal.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.