Monday, December 19, 2016

Προκαταβολή επενδυτικών σχεδίων του Ν.3908/2011

Υπεγράφη από τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον Αναπληρωτή Υπουργό, Αλέξη Χαρίτση, η προβλεπόμενη (παρ. 2 του άρθρου 77 του N. 4399/2016) Απόφαση περί καθορισμού της διαδικασίας, των δικαιολογητικών και κάθε άλλης αναγκαίας ρύθμισης, για τη χορήγηση προκαταβολής για τα επενδυτικά σχέδια που έχουν υπαχθεί στις διατάξεις του Ν. 3908/2011.
Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση,  οι φορείς των επενδυτικών σχεδίων του Ν.3908/2011 που έχουν υλοποιήσει το 1/7 του επενδυτικού σχεδίου μπορούν να λάβουν προκαταβολή ίση με το 1/7 της συνολικής ενίσχυσης μετά από την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών.
Αναμένεται η δημοσίευση της απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Οι φορείς που ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση του εν λόγω θεσμικού πλαισίου καλούνται να προβούν στην προετοιμασία των σχετικών δικαιολογητικών και να υποβάλουν την προβλεπόμενη αίτηση πληρωμής μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.