Monday, December 19, 2016

Συνάντηση Ριζούλη με τον Γενικό Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών

Του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας Ανδρέα Ριζούλη για τη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Καπετάνο Ευάγγελο και τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Νικολάου Χρήστο για το θέμα του ΧΥΤΑ στο Φλόκα

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Καπετάνο Ευάγγελο πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εσωτερικών , με τον Δήμαρχο Δύμης κ. Νικολάου Χρήστο, τον Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ κ. Τραχάνη Χρήστο και τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Ανδρέα Ριζούλη. 

Συζητήθηκαν οι διαδικασίες για τη  δημιουργία του νέου ΧΥΤΑ στην περιοχή του Φλόκα που θα παραλαμβάνει και θα επεξεργάζεται τα σκουπίδια των δήμων Πατρέων, του δήμου Ερυμάνθου και του δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Με δεδομένο ότι η καταληκτική προθεσμία για τα τεύχη δημοπράτησης του έργου είναι το τέλος του έτους, συζητήθηκαν ζητήματα χρηματοδότησης, αντισταθμιστικών, λειτουργίας του ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ, καθώς και δράσεων ανακύκλωσης.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Νικολάου εξήγησε ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες μελέτες και εργασίες για την υλοποίηση του έργου και πως ο Δήμος θα είναι έτοιμος, εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών, ώστε να αποπερατωθεί το έργο επιτυχώς. 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.