Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Κώστας Σπαρτινός: Ποτέ άλλοτε ένα «παρών» δεν σήμαινε τόσο εκκωφαντικά «απών»

Δήλωση του Κώστα Σπαρτινού, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, μετά την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή της 15ης Δεκεμβρίου 2016.
Κώστας Σπαρτινός: Ποτέ άλλοτε ένα «παρών» δεν σήμαινε τόσο εκκωφαντικά «απών»
Η τοποθέτηση της ΝΔ στην ονομαστική ψηφοφορία για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων και το πάγωμα της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά συμπυκνώνει την πολιτική της τακτική στη σημερινή συγκυρία.
Πολιτική αμηχανία με αυτοαναιρούμενη στάση σε συνδυασμό με τον τρόμο μήπως και κακοκαρδίσουν τους «υψηλούς τους φίλους», εγχώριους και – κυρίως – ξένους.
Δεν είναι τυχαίο που τις ίδιες ώρες που ο Αλέξης Τσίπρας διεκδικεί αυτά που δικαιούται η ελληνική κοινωνία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποβάλλει τα διαπιστευτήριά του στους άρχοντες του νεοφιλελευθερισμού, προσπαθώντας να τους πείσει ότι πρέπει να ρίξουν την ελληνική Κυβέρνηση και να τον εμπιστευτούν ως Πρωθυπουργό για να εφαρμόσει «ό,τι του λέει ο Σόιμπλε κι άλλα τόσα».
Το «παρών» της ΝΔ στη Βουλή δεν σημαίνει παρά «απών» από την εθνική προσπάθεια, αδιαφορία για την αγωνία των οικονομικά αδύνατων που δημιούργησαν οι πολιτικές της και των συμμάχων της, τορπιλισμό της διαπραγμάτευσης για τα εργασιακά δικαιώματα και τη ρύθμιση του χρέους.

Ένα εκκωφαντικό «απών» που δεν μπορούν να καλύψουν οι κραυγές και οι χυδαιολογίες των γνωστών πρωτοκλασάτων στελεχών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.