Friday, December 2, 2016

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Ο Δήμος Πατρέων ή η Κυβέρνηση εξοφλεί τα «φέσια της Αποκριάς»;

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας σχετικά με την κάλυψη ληξιπροθεσμων οφειλών του Δήμου Πατρέων προς ιδιώτες.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, όσον αφορά την κάλυψη ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δήμου Πατρέων προς ιδιώτες, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Πάνου Σκουρλέτη, έγινε δεκτό το αίτημα του Δήμου Πατρέων για έκτακτη επιχορήγηση 1,77 εκ.€.
Το παραπάνω ποσό θα καλύψει ισόποσες οφειλές, συσσωρευμένες κατά τα έτη 2006-12 κυρίως, προς προμηθευτές της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου «Πατρινό Καρναβάλι».
Για χρόνια, οι προηγούμενες Κυβερνήσεις κώφευαν απέναντι στα αιτήματα των Δημοτικών αρχών.
Αντίθετα με το κλίμα που ορισμένοι προσπαθούν να διαμορφώσουν, είναι η «κατάπτυστη» Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αυτή η οποία έχει και τη βούληση και την πρόθεση να καλύψει τρύπες προηγουμένων ετών και προηγουμένων Κυβερνήσεων.
Ξεκινώντας από τις «προίκες» των Αναπτυξιακών (6 δις), μέχρι τις επιστροφές ΦΠΑ και Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης των Αγροτών για τα έτη 2013-2014 (150 εκ). Από τις εξισωτικές του ΟΠΕΚΕΠΕ για το 2014 (8,8 εκ. €) μέχρι το «ξεπάγωμα» των ΕΦΑΠΑΞ από το 2013 και φθάνοντας στα 1,77 εκ. € για το Δήμο Πατρέων.
Να μην παραπλανώνται λοιπόν οι πολίτες σχετικά με το ποιος και πως εξοφλεί «τα φέσια του παρελθόντος».
Είναι η Κυβέρνηση, την οποία με μεγάλη ευκολία ο Δήμος και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ  λοιδορούν.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.