Tuesday, December 13, 2016

Συνελήφθησαν 2 άτομα στο Κιλκίς για κατοχή κάνναβης

Με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντοπίσθηκε στο σπίτι τους σημαντική ποσότητα κάνναβης
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν 2 ημεδαποί, για κατοχή σημαντικής ποσότητας κάνναβης στο Κιλκίς.
Πρόκειται για πατέρα και γιο, ηλικίας 57 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ ο 57χρονος κατηγορείται επιπλέον, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, την 10-12-2016 το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι που διέμεναν, βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και κατασχέθηκαν 13 ανισοβαρείς συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 424 γραμμαρίων, καθώς και φυτικά αποσπάσματα και κλαδιά δενδρυλλίων κάνναβης βάρους 225 γραμμαρίων.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 57χρονος που συνελήφθη λίγο αργότερα, κατείχε στην παραπάνω οικία, 21 κάλυκες και 14 φυσίγγια πυροβόλων όπλων, καθώς και μία πτυσσόμενη ράβδο, τα οποία κατασχέθηκαν.
Σε βάρος του 26χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Κιλκίς, βάσει του οποίου εντοπίσθηκε χθες (12-12-2012) σε περιοχή του Κιλκίς και συνελήφθη.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.