Tuesday, December 13, 2016

Συνελήφθησαν 3 άτομα σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη για αγοραπωλησία κάνναβης

Στην οικία του ενός εντοπίσθηκε ποσότητα κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν 3 άτομα σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη, για αγοραπωλησία κάνναβης.
Πρόκειται για δύο υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 30 και 26 ετών και έναν 27χρονο ημεδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, χθες (12-12-2016) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς εντοπίσθηκαν ο 30χρονος και ο 26χρονος τη στιγμή που συναλλάσσονταν και σε αιφνιδιαστικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχουν ποσότητα κάνναβης βάρους 5,5 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 70 Ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, την παραπάνω ποσότητα κάνναβης, την είχε προμηθευτεί ο 26χρονος νωρίτερα την ίδια ημέρα, από διαμέρισμα όπου διαμένει ο 27χρονος σε περιοχή του Κιλκίς.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο παραπάνω διαμέρισμα καθώς και σε υπόγειο αποθηκευτικό χώρο του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου βρέθηκαν κρυμμένα και κατασχέθηκαν:
  • ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 254 γραμμαρίων,
  • 100 ναρκωτικά δισκία και
  • 4 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.
Ο 27χρονος εντοπίσθηκε βραδινές ώρες σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητό του και 5 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.