Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Σία Αναγνωστοπούλου: Έγκριση προγράμματος κτιριακών υποδομών Πανεπιστήμιων

Έγκριση από το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων ,του Συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος για τις κτιριακές ανάγκες, εννέα (9) Πανεπιστημίων, μεταξύ των οποίων και το Πανεπιστήμιο Πατρών.
Όπως είχε προγραμματιστεί, από τον Ιούλιο του 2016, το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα για τις κτιριακές ανάγκες, εννέα (9), Πανεπιστημίων της χώρας (ανάμεσα σε αυτά και τα κτίρια του Πανεπιστημίου Πατρών), εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων. Το δάνειο θα υπογραφεί στις 22/12/2016.
Αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης προς όφελος της Δημόσιας Παιδείας. Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσουμε την Πανεπιστημιακή κοινότητα του Πανεπιστημίου Πατρών ότι μετά από έναν χρόνο επίμονων και επίπονων προσπαθειών του υπουργείου Παιδείας (με την πολύτιμη βοήθεια και τις γνώσεις του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Πετράκου), το πρόγραμμα επιτέλους θα υλοποιηθεί, προς όφελος καθηγητών και φοιτητών, αλλά και της κοινωνίας των Πατρών. 
ΑΘΑΝΑΣΙΑ Π. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.