Thursday, December 15, 2016

Επίσκεψη κλιμακίου ΝΔ στην Κεντρική Διοίκηση των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος

Στο πλαίσιο του οδοιπορικού της ΄΄Συμφωνίας Αλήθειας με τους Κατοίκους του Λεκανοπεδίου΄΄ ο Βουλευτής Κιλκίς και Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργος Γεωργαντάς, η Βουλευτής Σερρών και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  Φωτεινή Αραμπατζή, ο Γραμματέας Κοινωνικών Δικτύων και ειδικών Πληθυσμιακών ομάδων  Γιώργος Σταμάτης  και  η εκπρόσωπος τύπου της ΟΝΝΕΔ  Κατερίνα Καρατζιοβάλη  επισκέφτηκαν σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2016 την Κεντρική Διοίκηση των «Παιδικών Χωριών SOS» Ελλάδος στην Αθήνα.
Στη συνάντηση έγινε μια ουσιαστική ενημέρωση για την λειτουργία των Παιδικών Χωριών SOS από τον Πρόεδρο κ. Βρεττό και τον γενικό Διευθυντή κ. Πρωτόπαπα . Τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 1975 με σκοπό την προστασία των παιδιών τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών. Στην Ελλάδα Παιδικά Χωριά SOS  λειτουργούν στη Βάρη Αττικής, στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης , στην Αλεξανδρούπολη και στο Ηράκλειο Κρήτης. Επίσης λειτουργούν και Στέγες Νέων και Κέντρα Στήριξης του παιδιού.
Οι Βουλευτές Γιώργος Γεωργαντάς και μετά  τη συνάντηση  έκαναν την παρακάτω δήλωση:
«Η σημερινή επίσκεψη μας έδωσε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για το έργο που επιτελείται στα   “Παιδικά Χωριά SOS”  και τη στήριξη των παιδιών που  έχουν ανάγκη από μία οικογένεια και ένα σπίτι. Ειδικά σε αυτή την περίοδο κρίσης που διανύουμε η προσφορά και η συμβολή του Σωματείου είναι ιδιαίτερα σημαντική και οφείλουμε όλοι να συνδράμουμε στην εκπλήρωση των στόχων του με όποιον τρόπο ο καθένας μπορεί».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ - Βουλευτής Κιλκίς
Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης
ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ- Βουλευτής Σερρών

Αναπληρώτρια Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.